Hrišćanski blok u Sinergoetici

HRIŠĆANSKI BLOK1

 

HRIŠĆANSKI BLOK U SINERGOETICI

 

Hrišćanski energetski blok je niz moćnih kanala koji pružaju isceljenje i harmoniju na mnogim nivoima ljudskog postojanja. Ovi kanali nose posebne frekvencije koje su direktno povezane s nekim od najvažnijih figura u hrišćanstvu. Svaka energija u ovom bloku cilja specifične aspekte fizičkog, emotivnog i duhovnog zdravlja, pružajući holistički pristup isceljenju.

ENERGIJA ISUSA HRISTA

Fokus: Prvenstveno deluje na bolesti kičme, kostiju i tvrdog tkiva.
Dublji uvid: Isus Hrist, poznat kao Spasitelj čovečanstva, donosi energiju obnove i isceljenja. Kroz Njegovu energiju, možemo primiti isceljenje ne samo na fizičkom, već i na duhovnom nivou. Pomaže nam da se oslobodimo tereta i da ponovo pronađemo ravnotežu u svom telu i duši.

ENERGIJA BOGORODICE

Fokus: Uglavnom deluje na odnose među ljudima i probleme samosvesti, kao i bolesti srca.
Dublji uvid: Bogorodica, majka Isusa Hrista, simbol je ljubavi, pažnje i saosećanja. Njena energija nam pomaže da izlečimo emocionalne rane, poboljšamo odnose s drugima i pronađemo unutrašnji mir.

ENERGIJA SVETOG NIKOLE ČUDOTVORCA

Fokus: Deluje prvenstveno na bolesti unutrašnjih organa.
Dublji uvid: Sveti Nikola je poznat po svojim čudesima i dobroti. Njegova energija pruža zaštitu i podršku, pomažući telu da se regeneriše i obnovi.

ENERGIJA BLAŽENE MATRONE

Fokus: Deluje na probleme materinstva, muške bolesti i odnose između muškarca i žene.
Dublji uvid: Blažena Matrona je simbol bezuslovne ljubavi i zaštite. Njena energija pomaže u izlečenju rana povezanih s rodnim ulogama i odnosima, pružajući harmoniju i ravnotežu.

ENERGIJA ISCELITELJA PANTELEJMONA

Fokus: Deluje na sve vrste bolesti, uključujući mentalne, i harmonizuje celokupno biće.
Dublji uvid: Sveti Pantelejmon je poznat kao iscelitelj i zaštitnik zdravlja. Njegova energija pruža sveobuhvatno isceljenje, balansirajući um, telo i dušu.

Kroz ovaj blok energetskih kanala, pojedinci mogu pristupiti dubokim izvorima isceljenja i obnove, povezujući se s božanskim energijama koje pružaju ljubav, svetlost i harmoniju. Ove energije nude priliku za duboku transformaciju i duhovnu evoluciju, vodeći pojedince ka većem zdravlju, svesti i spokoju.

••••• 

Način pohađanja obuke: Online, individualno.
Preduslov: Blok "Tvorac".
Trajanje: Obuka se odvija tokom jednog dana, sa seansom i inicijacijom koje traju ukupno jedan sat.

Predavač: Dragana Stašević, Grand Master Progresor Sinergoetike.
Investicija za praktičarski nivo: 50,00 eur (plaćanje u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan uplate).

Svaki polaznik će, uz obuku, dobiti elektronsku verziju priručnika i sertifikata. Stečene veštine i energije mogu se koristiti kako za ličnu primenu, tako i za pružanje pomoći drugima.

 

Posebna pogodnost, kotizacija za kompletan Prvi Blok: 350,00 eur u dinarskoj protivvrednosti.