IV BLOK - PREPOROD

PREP

 

IV BLOK - PREPOROD

 

STANJE PROROKA

Stanje Proroka, veoma je duboko po svojoj prirodi. U sebi nosi ne samo razvoj vidovitosti, znanja, već deluje i na lečenje. Ali ovo isceljenje nije toliko na fizičkom planu koliko isceljivanje emocionalnog, čulnog nivoa, isceljenje mentalnog, astralnog, eteričnog tela. Isceljenje fizičkog plana je prisutno u potpunosti, ali u vrlo mekom obliku, kao da se izliva, odnosno svaka ćelija tela ispunjena je životvornom dobrom snagom, stanjem radosti. Uticaj se odvija na vrlo dubokim nivoima - na nivoima radjanja, formiranja fizičkog tela, na nivou njegovog planiranja. Ali glavni fokus je lečenje energijom. I ovo isceljenje ima dinamički impulsivni karakter, moglo bi se reći amplitudu. Ne postoji jednoobraznost i ona nije predviđena u ovom stanju. Tačno postoji ekstremno više stanje i krajnje suprotno stanje. I ova amplituda vam omogućava da osetite poređenje, razliku u tim stanjima, zbog koje razvijate sposobnost procene, shvatanje značenje onoga što se sada dešava i onoga što se dešavalo ikad, ne samo u sadašnjem trenutku. Sposobnost uvažavanja i razumevanja značaja očekivanog. U ovom stanju nema vremena, nema prostora - sve je jedno. To je poput impulsnog talasa koji prožima sve. Sa svim postoji potpuno jedinstvo, odnosno ovo stanje se može označiti kao JA JESAM, JA JESAM SVE.

Ovo stanje ispunjava Božanskom ravnotežom. Ovde vlada bezvremenost. U njemu možete raditi do bilo koje tačke u svemiru, do bilo koje tačke u bilo kom svetu, do bilo koje tačke u sebi. Odnosno, transcendentalno stanje na mestu prisustva i na mestu odsustva takođe. Trenutno zaustavljanje unutrašnjeg dijaloga, usklađivanje unutrašnjeg emocionalnog stanja, trenutno smirenje.

Stanje Proroka = stanje uvida, pronalaženja, razumevanja. Energetsko polje se trenutno gradi u strukturu, matricu, kristal. Matrica adepta postaje ne samo kao određena struktura, već kao cvet života. Odnosno, vidljiva je neka vrsta ćelijske strukture našeg energetskog polja, a u svakoj od ovih ćelija postoje čitavi svetovi, čitavi univerzumi, čitavi životi, čitavi stadijumi celog postojanja, svega što postoji. I u bilo kom trenutku vremena možete se obratiti bilo kojoj ćeliji svega prožetog ovom strukturom naše svesti i razumeti sve, i uvek o svemu, dobiti bilo kakvo znanje, preseliti se u bilo koju tačku Univerzuma. Stanje koje gradi, proteže naše energetsko polje i širi se do takvih neverovatnih granica da u principu i sami postajemo svi svetovi, sve matrice koje mogu samo postojati. 

U ovom stanju su mogući teleportacija, telepatija, telegonija.Stanje Proroka je preteča Stanja Stvaranja (oni su jednaki po svom značaju).

U ovom stanju možete emitovati bilo koju svoju misao, bilo koje svoje delo, i ono će biti otelotvoreno u akciji. Štaviše, odvijaće se upravo u čistoći i frekvenciji o kojima mnogi sanjaju - bez izobličenja. To je mehanizam za prenošenje nečijeg stanja, vizije, osećaja ili slike na drugu osobu. I to će se raditi bez napora - od srca do srca, od srca do srca. Istovremeno, ne krademo njegovo iskustvo, ne lišavamo ga sticanja ove svesti, koju bi mogao sam steći. Dobija ga. Jednostavno postajemo za ovu osobu vizuelna slika situacije u koju može da gleda spolja i pronalazi tačno SVOJE živote kada čita ovo stanje. (To jest, on će čitati, videti i istovremeno dobiti iskustvo ovog stanja, on će to sam živeti. I sam će steći svest iz ovog iskustva i transformacije, neće biti lišen radosti.)  Ovo je vrsta alata - pomoćnika za dublje razumevanje i otkrivanje sebe.

Stanje Proroka je naša lična (za svakog se individualno podešava) tačka kontakta sa Višim Ja, i ne samo nama samima, već i celokupnom ljudskom civilizacijom, kao jednom od manifestacija života. Tačka kontakta sa svime uopšte. U ovom stanju je sadržan vrlo jak filter misli, usled činjenice da bilo koja misao, čak i nenamerna, stiče neverovatnu snagu kreativnosti, otelotvorenja u stvarnost. U ovom stanju možete zaželeti bilo koju želju i ona će vam se ispuniti, često odmah. Budite oprezni, prijatelji, sa rečima, mislima, željama, ne samo u odnosu na sebe, već i u odnosu na druge. Pogotovo nama bliskim ljudima.

Stanje Proroka pruža zaštitu i transparentnost odjednom i zauvek.  Čisti što je više moguće ne samo našu energiju, sva energetska tela, već i entitetski nivo (bez obzira na rang ili nivo entiteta koji su pokušali da nas kontrolišu ili nas nečemu nauče). Štaviše, donosi oslobađanje (od entiteta) sa svešću. Ovo oslobođenje neće nam biti dato na dar, već kao prirodno stanje i plod našeg razumevanja, kao oproštaj svega. To (oslobođenje) nam daje priliku da budemo ovde i sada i u ovom trenutku je da cenimo sve onakvo kakvo jeste, da vidimo stvarnost, lepotu, stvarnost i da razumemo sjajni dizajn svega. Dobro čisti sva energetska polja čoveka, uključujući i karmičko polje, transformišući sva iskustva koja smo stekli u svim inkarnacijama i u svim tačkama našeg postojanja na Zemlji, i ne samo ovde na planeti, u ljubav. Ljubav je krajnja tačka značenja svega. Čak i ako u nekim svetovima nismo znali za to, svim svojim bićem, čak i u tim životima, trudili smo se za ovo znanje.

To stanje nije samo uvid, vizija i vidovitost, ovo je stanje proricanja! Treba paziti na svoje reči jer ono sadrži moćne energije. Stoga je neophodno da se pažljivo radi sa ovom energijom. Jer u Stanju Proroka nema predela, nema granica.
A kada dođemo u kontakt sa ovim stanjem, nikada više nećemo biti isti. Čak i ako želimo da se vratimo u neke niže slojeve svesti - čak i da im se vratimo svojom voljom, nećemo biti isti. I svako ko je stupio u kontakt sa njim ili želeo da ga dodirne, čak i sa sopstvenim nerazumevanjem, biće transformisan ka svetlosti i ljubavi. U ovom stanju, gotovo potpuno istom kao u svim poslednjim energijama matričnih stanja, postoji filter koji neće propustiti sve i neće svaka osoba moći da razabere punu dubinu ovog stanja.

Balansira rad čakri, dovodeći ih do maksimalno optimalnog  nivoa. Stabilizuje naš život, odnose, naše ostvarenje u svim čulima - u socijalnom, međuljudskom, u vezama, u životu uopšte, u emitovanju neke vrste kreativnih trenutaka. I ovo emitovanje će se uvek odvijati na najčišćem nivou bez izobličenja.

U svoj svojoj blagosti leči od bilo koje vrste bolesti - zemaljskog, kosmičkog porekla, od entiteta, od neke vrste mentalnih mana - apsolutno sve - uzimajući u obzir sve vrste linija mutacija i poboljšanje ovih struktura u okviru njihovog života. Otklanja depresiju, usklađuje, smiruje, odnosno u njoj su već sadržani svi isceliteljski aspekti.  U ljudskom svetu će se izlečiti od virusa, zemaljskog i kosmičkog porekla - apsolutno ne pravi razliku. Virusi mogu zaraziti ne samo fiziku, već i našu svest. A Stanje Proroka leči ove viruse svesti, otvara srce, vraća nas u stanje Božanske prirode ljubavi - mi smo sama ljubav, izvor smo njenog porekla, mi smo njen prenos, mi smo njen nastavak .

STANJE STVARANJA

Ne postoje ograničenja i granice za ovu energiju. Protok je vrlo gust, i uz svu svoju mekoću, ova gustina se namotava i raste. Energija je vrtložna, spiralna - ne samo da prodire, već se i obavija.

Deluje na fizičkom nivou vrlo meko, sa anestetičkim efektom, ali istovremeno vrši i veoma dubok prodor. Stanje Stvaranja je proboj u okviru genetskog i neuro ... inženjerstva (u okviru neuro-psiho-jezičke aktivnosti). Bukvalno pokriva celo telo. Ovaj tok se fokusira na obnavljanje funkcija mozga, na njegovo vraćanje na fizičkom nivou, na supstitucionu terapiju. Ako su neka područja pogođena i druga će biti aktivno obnovljena.

Stanje Stvaranja deluje vrlo snažno na prostor, vreme, vreme kao fizička jedinica i vreme prisutnosti upravo u okviru otelotvorenja u životu i - bezvremenosti, kao što je naš boravak u bezvremenosti okvira plana Duše. Odnosno, utiče na tako duboke procese. U rad su uključena apsolutno sva energetska tela - od fizičkog do atmičkog tela, kauzalna, budhijalna i druga.

U ovom toku deca mogu biti začeta. Jer tok deluje odlično na prostor odnosa, na prostor odnosa uopšte sa spoljnim svetom i ljudima, za prostor mikro i makrokosmosa. Sadrži u sebi i trenutke stvaranja čoveka, i trenutke stvaranja od Boga. U ovom stanju čovek može da oseti svest o sebi kao Bogu i oseti sposobnost da se iznova stvori, započinjući da stvara svetove sebe i svoje dece.

U Stanju Stvaranja, misli su ubrzane do nemogućih granica.U ovom stanju možete stvoriti neku vrstu kreativnih umetničkih dela, tehničkih dostignuća.

Astralna putovanja postaju upravljiva i zaštićena. Bez opcija da duša može pasti u drugi svet ili tamo naneti štetu, prodreti u strani svet i tamo zaglaviti. Odnosno, u ovom toku će se dogoditi skladno, korektno i tačno, da nikome ne naudi. Ova energija će biti automatski aktivirana prilikom astralnog putovanja.

U ovom stanju je prisutno stanje obilja, prisustvo tokova obilja kao i razumevanje u svesti da je sve oko nas već je napisano od samog početka. Važno je samo malo razmisliti i usredsrediti se na ovo kako biste ga privukli iz okolnog prostora. Ako govorimo o razrađivanju partnerskih odnosa, onda se oni razrađuju automatski, jer postoji stanje prisutnosti u „ovde i sada“ i razumevanja namere duše. Na svetu nema nijedne osobe koja bi bila osuđena na usamljenost. Ne postoje takvi ljudi, to je samo svestan izbor ili svesno odstupanje od početnog stanja sreće čoveka na njegovom putu. Svaka osoba koja ovde dođe ima svoj par, bez obzira gde se taj par nalazi (čak i na drugom kraju sveta). Ako poželite, ona ili on (par) će biti uvučeni u vaš prostor, u vaš život u najkraćem mogućem roku. 

U ovom toku možete razgovarati o kozmetologiji, o podmlađivanju. Štaviše, podmlađivanje nije u jednostavnom smislu „poliranje“, već se radi o dubokom podmlađivanju - regeneraciji ne samo ćelija, ne samo kože, već i energije. 

Dodatna funkcija je i kod njega, uklanjanje trovanja informacijama. Ali ovo nije glavni akcenat ovog stanja, to je samo dodatna komponenta, a i bez koje će se održati dobro čišćenje. Čišćenje od informativnog napada, smeće od informacija.  Istovremeno, ne samo da transformiše, neutrališe, već proizvodi i vakcinu, odnosno deluje profilaktički u slučaju daljih situacija, a mi imamo imunitet na ovu vrstu trovanja.

Stanje Stvaranja će dobro funkcionisati na fizičkom planu i kao lek za stvarno trovanje.

 

POTOK PREPORODA ŽIVOTA

Ovo nije samo lekoviti, pročišćavajući, energetski ispunjeni tok, već i kao Preporod Života, sa naglaskom na dominantnoj seksualnoj energiji. Štaviše, ova dominacija je bez laži i obmane, bez i najmanjeg nagoveštaja vulgarnosti, bez i najmanjeg nagoveštaja neke jednostavne veze koja nema nikakve veze sa Ljubavlju. Ovde ćemo u ovom toku govoriti o seksualnosti kao neverovatno čistoj energiji, energiji koja doprinosi inspiraciji za stvaranje života. Odnosno, doprinosi samom Stvaranju. 

Potok prodire vrlo duboko na apsolutno na sve nivoe, u potpunosti i sveobuhvatno, prožima apsolutno sva energetska polja čoveka, ide beskrajno gore, a istovremeno i uzemljuje. Odnosno, dolazi do neke vrste ujedinjenja. Zemlja i Nebo spajaju se u jednom impulsu naše energije u beskrajnom nadahnutom zanosu njihovog zajedničkog stvaranja. Stanje Prepororda Života je ukorenjeno u energiji Ko-Kreacije - izvorne energije Ko-Kreacije iz Bloka Stvoritelja.
Prožimajući apsolutno sva naša energetska tela, našu manifestaciju u vremenskom i svemirskom kontinuumu, tok deluje što je više moguće za čišćenje i lečenje. Isceljenje je upravo: i celokupnog polja u celini, a posebno je naglašen ovaj aspekt manifestacije života, ova orijentacija života, ovaj vektor našeg delovanja, naša pažnja u manifestaciji života. Ovde možemo govoriti o lečenju ne samo fizičkog i energetskog tela, već i isceljenju svesti, isceljenju misli, isceljenju na nivou Duše, planu Duše, našem Božanskom stanju, na nivou nas kao Stvoritelja , jer smo svi mi Kreatori.

Ovde možemo govoriti i o maksimalnom širenju svesti. Podizanje kundalinija i njegovu transformaciju, viša percepcija. Unutrašnji dijalog se trenutno zaustavlja, što automatski pokreće u ovom toku transcendentalno stanje i uronjenje u njega, uronjenje u maksimalnu svest o sebi ovde i sada i van nje takođe. Takodje možemo govoriti o trenutnom karmičkom isceljenju i svesti o ovom iskustvu, njegovoj transformaciji u svetlost i ljubav. Ovde vreme ne funkcioniše u zemaljskom smislu jer ovde u suštini nema vremena, odnosno energija Bezvremenosti, kao standardna automatska jedinica, već je sadržana u ovom stanju. Vreme se može istezati, sužavati, transformisati, vraćati, trčati napred upravo u toj perspektivi, kada govorimo o najboljem načinu za ispunjavanje zadataka Duše.

Potok nosi globalnu zaštitu, a ova zaštita je po svojoj komponenti slična delovima povezanim zajedno, kao što su jin i jang (to jest, ova zaštita se bukvalno čak i vidi). Ova zaštita nije samo na energetskom nivou, kao, na primer, u Stanju Stvaranja. Ova zaštita je na nivou tako dubokih kao što su manifestacije naše energije, rođenje naše energije, rođenje nas samih uopšte. Tamo ide zaštita korenima, a njene grane prelaze u beskrajnu retrospektivu mogućnosti za razvoj ljudskog postojanja, čovečanstva u celini. Odnosno, ova zaštita pomalo podseća na magični štit koji postoji u vremenu i prostoru i zatvara ih. I ovde će isto i po potrebi delovati u napadačkom režimu. To neće zavisiti od naše reakcije na ovu ili onu manifestaciju. Automatski će, na nivou najviše svesti, odrediti stepen opasnosti za nas, ove ili one akcije iz spoljnog sveta, jer ne postoji samo jedinstvo sebe sa svime, već i razumevanje svega kao sebe. Odnosno, na spoju ovih globalnih shvatanja, ova zaštita će delovati u skladu s tim.

Preporod života leči veze, postojeće ili nameravane. Isceljuje ove odnose ovde i sada, leči njihovu prošlost i daje nove stvarne mogućnosti za budućnost tih odnosa, ako za to postoji Božji plan. A ako govorimo o vezama, onda je ovo stanje manifestacija njihovog magnetizma (naime, ženskog ili muškog) u našem životu, u nama samima, to je naglašena studija seksualnog ispoljavanja naše energije, ali istovremeno seksualni plan se neće nesrazmerno isticati, sve će biti harmonično, prirodno i skladno. U isto vreme, postojaće jasno razumevanje uzroka onoga što se dešava i svest na mestu ovde i sada, što se tiče ne samo odnosa na ovom nivou, već i svega u vezi - naše životne manifestacije i stvaranja života.

U ovom stanju postoji maksimalno odbacivanje određenih vanzemaljskih aktivnosti u našem pravcu na nivou seksualnog kontakta, na primer astralnih napada u smislu seksualnog uznemiravanja. Ovde možemo reći da je entitetski nivo čoveka pročišćen što je više moguće, a energija daje maksimalnu zaštitu, omogućava vam da zatvorite i sačuvate svoju jedinstvenost, sopstveno stanje, neverovatno stanje Božanskog muškarca ili žene od bilo kog slučajnog ili nasumičnog pokušaja uticaja na naše stanje. Ovo stanje neće funkcionisati samo u jednom slučaju kao zaštita - ako za to imamo dozvolu. To je, na primer, ako je u nama sazreo neki pohotan trenutak, želja da se na ovaj način ponovo ujedinimo sa nekim, onda u ovoj situaciji neće biti govora o tome da ćemo biti zaštićeni, jer je ovo naš izbor, ovo je sloboda našeg izbora, na koju okolni svet reaguje prirodno – podoban podobnom.

Stanje nam donosi harmoniju i ravnotežu energije. Donosi nam ispoljavanje sebe kao u višim trenucima, kao odbacivanje svega vanzemaljskog, zaglavljenog ili zakačenog od nas u interakciji sa nižim oblicima. Odnosno, otuđenje neke vrste grubosti, vulgarnosti, otuđenje uopšte neozbiljnoj percepciji ovih neverovatnih globalnih procesa renesanse života. U njemu se ispoljavamo kao Bogolika stvorenja.

Sva tri stanja - Prorok, Stvaranje, Preporod Života, dopunjuju se. Oni su toliko raznoliki i toliko multifunkcionalni da u principu više ništa nije potrebno. Izgleda kao da su svaki za sebe, ali kao da se istovremeno dopunjuju.

 

STANJE IZOBILJA


Sama energija je vrlo gustih zemaljskih ravni, ali istovremeno uzima u obzir namere duša ljudi, događaja, situacija, prostora itd. Daje vrlo moćnu promociju bilo kog posla koji diktiraju Više Sile. Radiće isključivo za dobro, procvat biznisa će ići u kreativnom smeru - doneće prosperitet, radost, zadovoljstvo, ostvarenje inspiracije i kreativne energije, daće osećaj „Ja sam tvorac u ovom životu “.To čak nije ni energija, to je stanje koja će raditi što je više moguće sa nagomilanošću zastoja karmičkog porekla, pružaće maksimalnu zaštitu od bilo kakvih zlonamernih programa i sinergijsku zaštitu - koristeći silu agresora. Daće slobodu u obavljanju posla, probudiće kreativnost razmišljanja, izgradiće prosperitetne odnose pogodne za procvat poslovanja; učestvovaće u izgradnji sudbine same osobe, dati ostvarenje Roda za svoje potomke, dati porast blagostanja upravo pod uslovom da čovek sledi iskren put sa izuzetno dobrim namerama.

Usput će obavljati i isceljivanje bilo kakvih karmičkih okolnosti i situacija, maksimalna privlačnost događaja, ljudi, otvaranje prostora, mogućnosti, širenje same energije posla s kojim će osoba raditi. Privlačenje klijenata neće ići na standardni način, ne kroz nasilne programe, već kroz rast svesti osobe, kroz širenje permisivnog sistema. Rast finansijskog blagostanja proći će kroz svest o sebi i ideju poslovanja kao prosperitetnog, kroz uklanjanje uzroka razmišljanja i svesti o siromaštvu kod ovih ljudi.

 

Način obuke: On-line. Jedan na Jedan.

Uslov: Blok Tvorca. Prvi Blok Sinergoetike. Drugi blok Sinergoetike. Treći Blok Sinergoetike.

Dužina trajanja obuke: Sedam sesija, minimalna pauza izmedju 48 sati. Trajanje seanse i inicijacije - sat vremena.
Obuku sprovodi: Dragana Stašević, Grand Master Progresor Sinergoetike

Kotizacija za praktičarski stepen: 120,00 eur u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

Uz obuku se dobija priručnik i sertifikat u elektronskoj formi.
Energije mogu da se primenjuju kako za sebe tako i za pomoć drugim osobama.