Energije za rad sa životnim prostranstvom čoveka

S1ŽP

 

ENERGIJA ZA RAD S ŽIVOTNIM PROSTRANSTVOM ČOVEKA

 

53. Elloj (Energija božanskog obilja): Snažna struja plazmeno-zlatno-bele vatre koja prodire kroz sve. Kanal pruža ne samo materijalnu, već i duhovnu dobrobit, obilje u svim manifestacijama Duše i Duha. Čisti od svega što ometa, stagnira. Aktivira pozitivne životne programe, deluje na svim nivoima bića. Proširuje svest. Daje realizaciju u društvu. Možete pripremiti afirmaciju pre sesije, uvek na pozitivan način, bez delića „ne“, u ovde i sada (sadašnji trenutak) i na sesiji ponovite je za sebe. Pripremite se za rastanak sa svojim blokadama i stegama koje blokiraju vaš pristup energiji obilja.

54. Illi-Hon (Energija materijalnog prosperiteta): Planetarni kanal koji nosi jarko narandžastu plamenu energiju plazme sa česticama zlatne prašine. Energija koja vodi ka smirenosti, samopouzdanju kroz otvaranje izlaza iz bilo koje teške situacije, tera vas da idete napred, izvodi vas iz stanja neaktivnosti. Otvara nove staze, vrata, daje pomagače u samospoznaji. Daje razumevanje osobi da je i sama izvor obilja. Deluje snažno, ne samo za obilje, već upravo s naglaskom na materijalnom bogatstvu. Illi-Hon dobro sarađuje sa svim nastavnicima i mentorima koje ima svaka osoba. Deluje efikasnije u tandemu s energijom Elloj.

55. Svjatoč -Energija (Energija porodične zajednice): Radi na privlačenju porodičnih odnosa u život kada je klijent potpuno spreman, na shvatanju Božanske suštine zajednice muškarca i žene i radi na čišćenju Roda. Takodje, radi na očuvanju i usklađivanju postojećih odnosa. Radi sa vedskim, slovenskim bogovima. Možete raditi i odvojeno i u jedinstvu sa energijom Ko-Stvaranja. U skladu sa željama same osobe da promeni svoj život, ona aktivira porodične programe, privlači ljubav u život, jača je. Radi na zaštiti životnog prostora porodice.

56. Ala-Triom (Energija Bezuslovne Ljubavi, Super ljubav): Energija isceljenja duše, tela i odnosa sa svetom s Ljubavlju Stvoritelja, koja nosi ogromnu isceliteljsku moć. Kombinuje energije Anđela, Stvoritelja, Božanske ljubavi. Energija je svetlost srca Svevišnjeg. Radi na svim nivoima: za bilo koju vrstu donosa, snažno leči sve najteže bolesti, snažno transformiše, omekšava tvrda srca, dobro deluje u porodici, daje atraktivnost i harizmu za privlačenje partnera. Važno! Koristite samo u dobre svrhe, čiste misli, inače vas očekuje duboko razočaranje. Neophodno je razraditi svoje iluzije u vezi sa odnosa sa drugom polovinom. Ispunjava ljubavlju.

57. Ra-En (kanal „ženske“, „muške“ snage i atraktivnosti): Višedimenzionalna energija, nežna ružičasta, plazmeno-vatrena struja. Ili muški ili ženski Bog dolazi u seansu. Razigrani kanal, sinteza planetarnih i zemaljskih struja, pojačava delovanje kanala Deca Božja. Daje ličnosti šarm, koketnost, lakoću, rastvara u osećaju ljubavi, dobrog raspoloženja, povećava atraktivnost u očima suprotnog pola. Može da radi na obnavljanju porodičnih odnosa ako porodica želi da ih sačuva. Energija je usmerena na buđenje svesti o sopstvenoj privlačnosti kao osobe, kao predstavnika pola - muškarca ili žene. Harmonizuje i leči odnose među ljudima u celini, privlači srodnu dušu u život. Radite samo ZA DOBRO.

58. Deca Božja (Kanal Božanske suštine-sudbina „Muškarac - Žena“, Energija rada sa Višim „Ja“ osobe): Plazma-svetli zlatni ili narandžasti plamen, planetarni kanal na najvišoj ravni. Energija koja pomaže da se u sebi otvori i ostvari božanska suština muškarca ili žene, njena svrha u odnosima sa suprotnim polom. Daje punjenje muškom ili ženskom snagom. Omogućava pacijentu da oseti ko je on, kakav je njegov značaj na ovom svetu, otvara mu oči za ranije neviđene važne neispunjene zadatke. Leči fizičke bolesti i muške i ženske. U potoku često dolazi vizija partnera za par.

59. Aim (Energija bezgranične ljubavi, energija Sai Babe, Štit i mač, Zvezda Lutalica): Višestrana, drevna, vrlo moćna, čudesna energija ne naše galaksije i zvezdanog sistema, prožeta beskrajnom ljubavlju, trenutno materijalizujuća misao, lečeći sve i svakog, reanimira, stvara povoljne situacije, daje pristup drugim svetovima. Delovanje energije ničim nije ograničeno. Kombinuje u sebi malo svih poznatih energija, ali u njoj dominira Energija Ljubavi i Stvoritelja. Na astralnim putovanjima štiti i koncentriše. U slučaju napada, njen odgovor je napad s Ljubavlju. Deluje na egzorcizam i uklanjanje magičnih efekata.

60. Enom (Kanal za rad sa unutrašnjim i spoljašnjim prostorom osobe): podešava, usklađuje unutrašnji i spoljašnji prostor osobe, omogućava upravljanje prostorom i ispunjavanje prema vašim potrebama. Pokazatelj toga, da ste uslišeni, ispunjava vaše duše ljubavlju. Deluje apsolutno na svim nivoima bića - vremenu, svetovima i stvarnostima. Možete raditi kako želite i za šta želite. Snažno čisti i prilagođava za čistiji prijem informacija spolja, ako je potrebno. Ispunjava energijom ljubavi. Dobro funkcioniše u tandemu sa energijama Ko-Stvaranja, So-Etana, Delerijuma, Alerijuma, Dijaloga sa Bogom.

61. O-Aron (Energija isceljenja prostora): Bela plazma vatra čisti prostor od entiteta, usklađuje, u njega unosi ljubav. Transformiše energetske entitete, puni čistom, lekovitom energijom stvaranja, izgoni sve nepotrebno. Život u očišćenom prostoru je sve bolji, sve ide ka razvoju. Radi u abnormalnim i geopatogenim zonama.

62. Vaena (Energija za rad sa Vaseljenom): Višedimenzionalna energija ogromnog dejstva koja deluje na apsolutno sve. Ključ ka stvaranju. Akcenat na radu sa prostorom na ogromnim udaljenostima, na planovima velikih razmera (u aspektu dobrog samoostvarenja), npr. organizacija Centra.

63. Elina (Energija drugih univerzuma): Najmoćnija, višedimenzionalna energija, koja trenutno transformiše i preobražava sve oko sebe. Ključ ka stvaranju. Radi za apsolutno sve: čisti, leči, transformiše, povećava svest ... Naglasak: Radi za bilo koju vrstu odnosa. Energija Andjeo.

64. Elon (Energija drugih univerzuma): Čudesna i višedimenzionalna energija, deluje za apsolutno sve sa naglaskom na lečenju fizičkih organa.

65. Vaien (Energija za pristup paralelnim svetovima. Kanal astralnog putovanja): Energetski tunel koji otvara vrata paralelnim svetovima u svrhu znanja. Stvara povoljne, sigurne uslove za bilo koja - zemaljska i van tela - putovanja. Otvara se jasnom namerom, na primer, „ulazak u paralelni svet s ciljem spoznaje. Vratiću se ovde i sada za 30 minuta “. Daje neverovatnu zaštitu i neranjivost, nevidljivost za drugi svet. Daje svest o izlazima, sposobnost zadržavanja informacija u memoriji po povratku, upozorava protiv kršenja u drugim svetovima, jača energiju. Po potrebi deluje kao napadač. Tunel se otvara iznad glave, u njemu je vidljiva Božja svetlost, kao da tamo usisava. Ciljevi putovanja bi trebali biti isključivo mirni radi vlastite dobrobiti.  Važna je spremnost psihe za izlaze.

66. Božji oklop: Zaštitni kanal - energetski udarac. Radite izuzetno pažljivo. Prozirna, kvantna plazma, neverovatno koncentrisana svetla energija nalik talasima. Pruža zaštitu i koncentraciju; sa jakom koncentracijom ove energije možete da pomerate predmete, možete da zadate udarac koji će se fizički osetiti. Stabilizuje emocionalni plan, daje osećaj mekoće i milosti, opraštanja i otpuštanja, što uklanja blok i lišava neprijatelja kukice. Da biste naneli udar, možete stvoriti sliku fantomske pesnice koja udara (možete da koristite bilo koju drugu sliku koja vam odgovara), spojiti se sa ovom slikom i koncentrisati se na to dejstvo. Izgoni entitete.

67. Pu-Elio (Kanal - Anđeo čuvar): Intergalaktička srebrnasta energija, koja čini moćnu odbranu od spoljnih vidljivih i skrivenih uticaja. Ako je potrebno, adepta čini neprobojnim za energetski šok, bez preklapanja emocionalne ravni, donosi ljubav i harmoniju, spokoj i veliku koncentraciju. U njemu možete putovati svetovima, raditi čuda. Otvara se automatski na prvom znaku opasnosti za adepta, trenutno ga čini neprobojnim za udarac, izazivajući strah kod počinioca.

68. Ana-Illeo (Međugalaktički kanal Ljubavi): Energija je živi štit, energija je napad s Ljubavlju, beskrvna bitka, uparena sa Pu-Eliom daje neranjivost, donosi znanje i mudrost. Bukvalno ljubavlju prožima svaku ćeliju tela, postaje živi štit i zračenje ljubavi. Daje neverovatnu koncentraciju, transformiše entitete.

69. Maja-Triana (Energija isceljenja planete Zemlje): Lečenje Zemlje kao živog organizma u celini i svake osobe pojedinačno kao ćelije jednog organizma planete. Uključen je na svim nivoima (pamćenje, vreme, struktura ćelija itd.). Spiralni tok koji se rotira nezamislivom brzinom, u čijem je središtu planeta Zemlja. Energija sinteze nekoliko zvezdanih zajednica, gde je najviši zakon Ljubav. Leči sve manifestovano i nemanifestovano na planeti Zemlji, budi svest kod zemljana. U radu se možete ujediniti sa svim Saradnicima Svetlosti.

70. Ellana (Energija levitacije, teleportacije, telepatije): Radi na prenošenju misli na daljinu, menja tačke u prostoru uz obaveznu zaštitu, primanje informacija. Omogućuje komunikaciju s drugim civilizacijama, radi na usklađivanju stanja, ublažavanju stresa. Ovo će biti individualni postupak za sve - kanal donosi informacije o tome šta i kako treba raditi. Da biste levitirali, samo trebate plivati u kanalu. Za teleportaciju trebate izraziti jasnu nameru koja vam je potrebna i prepustiti se energiji → koja vas uvlači u tunel. Radi 100% - pokreće vas tamo gde želite stići ako sledite energetske upute. Glavno je OSEĆATI i ne bojati se. Za telepatiju, misao je ugrađena s jedne strane tunela, a s druge strane predstavljamo osobu kojoj prenosimo tu misao. Važno je jasno razumeti šta prenosite i zašto. Snažno štiti, izgoni entitete, izvlači na drugi nivo, čisti i proširuje svest. Može raditi na prelazu fizičkog tela iz materije u oblik energije i natrag u materijalizaciju energije. Radite zajedno s kanalom Ko-Stvaranja, Ko-Kreiranja i Tvorca.

71. Niara (Energija posećivanja mesta moći i stvaranja vlastitog mesta moći): Vrlo drevna energija. Omogućava vam da posetite već poznata Mesta moći na Zemlji i u svemiru i stvorite vlastita. Pruža zaštitu, neranjivost i sigurnost prilikom kretanja. Na vašem mestu moći napuniće prostor, zaštititi, učiniti neranjivim, čistim, raditi na razvoju, zaštiti od napada i pojačati snagu. Može se koristiti kao portal za druge svetove. Otvara se za sav prostor s namerom. Jača, denzifikuje energetsko polje, daje sticanje određenog znanja ili dodatnog razumevanja, proučavanje na mnogim energetskim planovima.

72. Flaena (Energija ubica entiteta): Deluje kao zaštita bilo koje varijante, bilo kojeg oblika ili bilo koje manifestacije. Daje povratak magičnih efekata pošiljaocu. Radi sa entitetima na svim nivoima i bilo koje složenosti. Dobro funkcioniše samostalno ali i uparen sa Pu-Elio energijom.

73. Ef-Taena (Energija kristalizacije): Energija akumulacije i primanja energija iz Kosmosa i njihova povezanost sa energijama Zemlje sa daljom kristalizacijom tih energija (tj. Koncentracija u Svetlost, transformacija u Stvaranje i Dobro). Energija - Večni pokretač, koji omogućava život velikim zajednicama ljudi, planete itd. U trenutku kristalizacije ovih energija u materijalnom nosaču, uloženja je neverovatna snaga, mudrost i ljubav.

74. So-Etana (Kanal za stvaranje dobrih i povoljnih događaja): Intergalaktička energija - eksplozija Božje kreacije koja se rotira nezamislivom brzinom. Stvara sve što želite. Treba biti obazriv, ne želite sebi loše. Deluje samo kada postoje jasne informacije o tome šta treba učiniti. Otvorite bez postavljanja događaja koji su vam potrebni, jer sam kanal će stvoriti sve što je potrebno u ovoj fazi vašeg razvoja. Može uraditi i neočekivano odnosno suprotno očekivanjima. Više Sile bolje znaju šta vam treba. Možete zamoliti kanal da nekom pomogne (ili njima), ali da se ne meša u tuđu sudbinu, ne preuzima odgovornost i ne donosi odluka za drugu osobu. Radikalno menja život ljudi, daje zrelost, razumevanje sebe u svetu, donosi mudrost i znanje. Energija - So-Etana, Eola i slični, došli su na svet za globalne događaje, koriste se u vrlo teškim situacijama - kao što su ratovi, glad, kuga itd. - U TAKVIM SITUACIJAMA, aspekti koji su uključeni u ove energije su tokovi prožeti matričnim kodovima, stoga se u događajima iz čovekovog života mogu koristiti Izuzetno retko. Ona je jednostavno veoma agilna, u pogledu svog spektra mogućnosti i raditi s njom u okviru čovekovog života moguće je samo uz čisto, jasno razumevanje i spoznaju da njihov rad neće dovesti do strašnih posledica.

75. Eola (Energija za rad s događajima): Matrični spiralni tok vatreno prozirne boje, jeluje tačkasto i talasasto. Kanal čisti, kreira, vozi, ispunjava sve događaje nepobedivom snagom. Promoviše bogougodne metode stvaranja dobrih događaja. Vodi ljude, otvara i proširuje njihovu svest, privlači događaje i situacije za ispunjenje Božjeg Promisla. Neverovatno čisti prostor svega što ometa i usporava. Deluje masivno, deluje kroz srce, skraćuje vreme za sprovodjenje dobrih planova i događaja, brže se razvijaju.

 

BLOK ENERGIJA PRIRODNIH ELEMENATA I ZA RAD SA ENERGIJAMA SVETA PRIRODE

 

76. Ellenia (Energija zemaljskih anđela i duhova): Mekana, nežna, prozračna, magična energija posrednika između Zemaljskog i Božanskog, energija zemaljskih, prirodnih anđela i duhova (vile, vilenjaci ...), omogućavajući vam da dobijete pomoć u zemaljskom svakodnevnom životu (domaćinstvo, posao itd.). Poseban naglasak energije stavlja se na pokrivanje, zaštitu i isceljivanje flore i faune, ispunjavajući životni prostor umirujućom, anđeoskom atmosferom. Energija je tačka prebacivanja čovekove svesti iz uobičajenog svakodnevnog života u magičnu stvarnost koja sinhrono postoji u paralelnom svetu.

77. Allania (Energija četiri prirodna elementa - voda, zemlja, vatra, vazduh): Čista, izvorna energija zemaljskih elemenata (voda, zemlja, vatra, vazduh pa i vegetacija). Neverovatno mekan, obavijajući, umirujući, uranja u vedrinu, zasićuje svaku ćeliju tela životvornom harmonijom, omogućavajući osećaj prisnog odnosa i uzajamnosti sa zemaljskim, prirodnim. Energija koja dovodi do spoznaje da smo svojevrsno oličenje svakog zemaljskog elementa, njihove najbolje osobine i svojstva bude se u telu.

78. Ki-Elija (Energija isceljivanja flore i faune): Mekana pahuljasta, čudesna, planetarna energija. Deluje na poboljšanje zdravlja celokupnog života na Zemlji i drugim planetama. Možete puniti vodu → živu vodu. Radi na transformaciji bilo koje energije.

 

Način obuke: On-line. Jedan na Jedan.

Dužina trajanja obuke: 3 dana s minimalnim razmakom od 48 sati izmedju podešavanja na set kanala. Trajanje seanse i inicijacije - sat vremena. 

Obuku sprovodi: Dragana Stašević, Grand Master Progresor Sinergoetike 

Kotizacija za praktičarski stepen: 100,00 eur u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

Uz obuku se dobija priručnik i sertifikat u elektronskoj formi.

Energije mogu da se primenjuju kako za sebe tako i za pomoć drugim osobama. 

 

Posebna pogodnost, kotizacija za kompletan Prvi Blok: 350,00 eur u dinarskoj protivvrednosti.