O metodi

HIPERBOLOIDNA KOSMOLOGIJA UVODNA1

 

METODOLOGIJA KOJA POVEZUJE DIMENZIJE I ENERGIJE

MULTIDIMENZIONALNA HIPERBOLOIDNA KOSMOLOGIJA

VRATA U BUDUĆNOST

PRILIKA DA SE DOTAKNETE TAJNI MULTIVERZUMA

 

 

Multidimezionalna Hiperboloidna Kosmologija
Harmonija čoveka i Univerzuma

U proteklih nekoliko vekova, čovečanstvo je nesvesno, a često i svesno, narušavalo prirodnu ravnotežu naše planete. Izumiranje vrsta, sve češće prirodne katastrofe poput zemljotresa, vulkanskih erupcija i formiranje ozonskih rupa samo su površinski pokazatelji dubljeg, unutrašnjeg disbalansa. Naša odgovornost se ne odnosi samo na fizičko zagađenje i ekološku štetu. Ispod površine, na dubljem nivou, suštinski problem je u našim osećanjima, sklonostima i motivima. Način na koji razmišljamo, živimo i postupamo u svetu ima direktan uticaj na ono što doživljavamo kao "spoljni" svet.

Ono što smo zapostavili jeste da je čovekovo mentalno stanje i njegove unutrašnje vrednosti duboko povezano s eksternim manifestacijama u prirodi. Neadekvatna uverenja, pogrešna filozofija i zablude u kojima živimo dovode do disharmonije između nas i naše planete. Ova degradacija našeg unutrašnjeg sveta manifestuje se kao degradacija našeg spoljnog sveta.

Ako želimo da se nosimo s ovim izazovima i kreiramo skladan suživot sa prirodom, moramo razumeti univerzalne zakone postojanja i shvatiti dublju povezanost između naše duše, misli i materije. Da bismo to postigli, potrebno je duboko duhovno znanje koje će nas voditi ka oživljavanju moralnih vrednosti, te nam pomoći da vidimo svet kao sistem međusobne povezanosti.

MULTIDIMEZIONALNA HIPERBOLOIDNA KOSMOLOGIJA nudi upravo takav pristup, pružajući uvid u složene odnose između unutrašnjeg i spoljnog sveta, kao i puteve za uspostavljanje trajne harmonije.

 

Multidimezionalna Hiperboloidna Kosmologija
Transformacija unutrašnjeg sveta kroz svest o sadašnjem trenutku

I dok smo često fokusirani na spoljni svet, prava transformacija i izlečenje počinju od unutra. Zaštita i obnova Zemljine biosfere zahteva duboko razumevanje i rad na unutrašnjim sklonostima i vrednostima ljudi. Zasniva se na osnovnom principu da ako želimo da obnovimo i zaštitimo naš spoljni svet, moramo se baviti i negovati unutrašnji svet svakog pojedinca.

Naše misli, osećaji i postupci oblikovani su iskustvima prošlosti. Ali moć promene leži u sadašnjem trenutku. Prošlost, sa svim svojim izazovima i lekcijama, postoji samo kao refleksija u našim mislima. Ključ je u tome da shvatimo da možemo promeniti svoju budućnost preusmeravajući svoje misli, osećaje i akcije u sadašnjem trenutku.

Bolesti i unutrašnji disbalansi nisu samo fizičkih prirode. Oni su često odraz negativnih emocija i energija koje nosimo u sebi. Sve dok ne naučimo da otpustimo i oprostimo, ti negativni obrasci nastaviće da dominiraju našim biopoljem, uzrokujući štetu i disbalans. Važno je razumeti da je naša DNK mnogo više od puke genetske šifre. Ona je veza između nas i kosmičke energije, most koji nas povezuje sa univerzalnim vibracijama. Naša sposobnost da se prilagodimo i uskladimo s kosmičkim vibracijama novog doba od ključne je važnosti za naše zdravlje i dobrobit.

MULTIDIMEZIONALNA HIPERBOLOIDNA KOSMOLOGIJA nudi put ka unutrašnjoj transformaciji, pružajući uvid u važnost svesti o sadašnjem trenutku, razumevanje dublje povezanosti između naših misli, emocija i fizičkog zdravlja, te alate za harmonizaciju našeg biopolja s kosmičkim energijama.

Kosmička energija i njen uticaj na Čovečanstvo kroz Veliku Tranziciju

Duboko usađena u tkanje postojanja, Kosmička energija deluje kao most između sveta fizičkog i suptilnog. Ova energija, koja je često shvaćena kao Božanska Sila, nije samo sveprisutna u svim aspektima našeg života, već igra ključnu ulogu u održavanju ravnoteže i harmonije našeg bića. Ona predstavlja osnovu za fizičko, emocionalno i duhovno zdravlje.

Kako se čovečanstvo približava vodećim tačkama svog razvoja, uticaj Kosmičke energije postaje sve očigledniji. Zemljine prirodne i sociopolitičke promene reflektuju ovu dinamičku interakciju između kosmosa i ljudskog iskustva. Uz pomeranje Zemljinih polova, promene klime i geopolitičke tenzije, postoji jasan osećaj da čovečanstvo prolazi kroz ključni prelazni period – Veliku Tranziciju.

U narednim decenijama, predviđanja nagoveštavaju seriju izazova za čovečanstvo:

2017-2025 - Izazovana ekonomska nestabilnost i geopolitičke tenzije dovode do ratnih sukoba, dok prirodne katastrofe kao što su suše uzrokuju glad i propadanje useva.
2025-2055 - Ekstremne vremenske prilike, prirodne katastrofe i pojava novih bolesti prete stabilnosti globalne zajednice. Uz to, potencijalni kontakti sa vanzemaljskim civilizacijama i bićima iz paralelnih svetova donose dodatne izazove i mogućnosti za čovečanstvo.
2055-2085 - Kako se globalna temperatura povećava, otapanje ledenih kapa može uzrokovati katastrofalne promene u geografskim i klimatskim uslovima.

Dok se suočavamo s ovim izazovima, ključ za preživljavanje i procvat leži u našoj sposobnosti da se prilagodimo, regenerišemo i harmonizujemo sa Kosmičkom energijom. Prepoznavanje vodeće uloge kosmičke energije može nam pomoći da preusmerimo svoju pažnju, postanemo svesniji sebe i sveta oko nas, i radimo na kreiranju svetle budućnosti za sve.

Povezivanje Univerzuma: Energetske Tačke Prelaza

Čovečanstvo možda stoji pred nekim od najvećih izazova u svojoj istoriji, ali kosmička mreža energije pruža izvor nade i obnove. Dok se Zemlja bori sa svojim izazovima, sveprisutna kosmička energija nastavlja da radi u skladu sa Višim Kosmičkim Planom.

U vremenima neizvesnosti i izazova kojima je čovečanstvo izloženo, postoji svetlosni zračak nade i podrške koji dolazi iz nepreglednih dubina Univerzuma. Više Svetle Sile, prepoznajući naše potrebe, donose nam snažnije energije iz drugih dimenzija Univerzuma kako bi nas zaštitile i osnažile.

Ove energije nisu bilo kakve. One dolaze kroz posebno identifikovane tačke prelaza iz paralelnih, nevidljivih Univerzuma. Možemo ih zamišljati kao peščani sat u kosmosu, gde se dva konusa spajaju na vrhovima, omogućavajući slobodan protok energije. Ove tačke veze, kroz koje energija teče, predstavljaju mostove između različitih Univerzuma i Zemlje.

Svaki Univerzum donosi svoju jedinstvenu energiju. MULTIDIMENZIONALNA HIPERBOLOIDNA KOSMOLOGIJA, sugeriše da različite energije iz različitih univerzuma mogu biti kanalisane, kombinovane i korisno primenjene ovde, na Zemlji. Na primer:

1. Energija osnovnih kanala: Moćna energija koja dolazi iz jednog univerzuma, kombinuje razne frekvencije i karakteristike u univerzalnu energiju koja može biti iskorišćena za različite potrebe.
2. Energija zaštite: Iz drugog univerzuma dolazi energija koja pruža snažan štit, štiteći čovečanstvo od negativnih uticaja.
3. Energija isceljenja: Treći univerzum pruža energiju koja može obnoviti, isceliti i ponovo uspostaviti harmoniju na fizičkom, emocionalnom i duhovnom nivou.
... I tako se niz nastavlja, sa svakim univerzumom pružajući svoju specifičnu energiju koja se koristi za određene potrebe čovečanstva.

I sama suština "Multidimenzionalne Hiperboloidne Kosmologije" leži u shvatanju da nismo povezani samo s jednim Univerzumom. Postoji više Univerzuma, svaki sa svojim jedinstvenim energetskim potencijalom, koji nam služi kao izvor različitih energetskih kanala. Kroz ovu avangardnu kosmologiju, otvaramo vrata raznim dimenzijama postojanja, priznavajući da je svaki Univerzum dragocen izvor energije. Ove energije, kada se kombinuju i kanališu kroz pravilne metode, postaju moćne alatke koje nam pomažu da dosegnemo više nivoe svesti, isceljenja i harmonije.

S obzirom na ove energije, čovečanstvo nije samo pasivni učesnik u ovom grandioznom kosmičkom planu. Naša uloga je da prepoznamo, prihvatimo i usmerimo ove energije za našu korist. Čineći to, možemo raditi zajedno sa Svemirom na kreiranju sveta ispunjenog ravnotežom, harmonijom i obnovom.

Kanali Mnogodimenzionalne Hiperboloidne Kosmologije:

Osnovni kanali:

Kanal "CEPILAR" (prvi nivo)
Kanal "LIMPIAR" (drugi nivo)
Kanal "ARKTUR" (treći nivo)

Kanali zaštite:

Kanal "ZRCALNI PANCIR" (prvi nivo)
Kanal "CITADEL" (drugi nivo)
Kanal "KINESKI ZID" (treći nivo)

Lekoviti kanali:

Kanal "PURPURA" - bolesti krvi
Kanal "HROMOGEN" - obnavljanje genoma
Kanal "NEROPTIK" - bolesti očiju
Kanal "TANAFAAS" - disajni sistem
Kanal "MUČAHA" - ženske bolesti
Kanal "LAMEDUL" - imuni sistem
Kanal "LABAKTER" - infektivno-virusne bolesti
Kanal "EPIDERM" - kožne bolesti
Kanal "KAFED" - bolesti koštano-mišićnog sistema
Kanal "LIKUDO" - bolesti limfatičnog sistema
Kanal "ATRIUM" - ORL bolesti
Kanal "LAURINA" - bolesti urinarnog sistema
Kanal "MONTON" - bolesti mišićnog sistema
Kanal "PATRIMON" - nasledno-genetske bolesti
Kanal "LAKONCIJA" - nervno-psihološke bolesti
Kanal "JUVENTUD" - podmlađivanje organizma
Kanal "NEOPLAZ" - onkološke bolesti
Kanal "ESTOMAGO" - bolesti digestivnog sistema
Kanal "GENEZIS" - bolesti reproduktivnog sistema
Kanal "ALKUZA" - bolesti kardiovaskularnog sistema
Kanal "GLANDULA" - bolesti endokrinog sistema

Specijalizovani kanali:

Kanal "MONTE-KARLO" - ispunjenje želja
Kanal "ANAKONDA" - uništavanje negativnih programa crne magije i vračanja
Kanal "FENOMEN" - rešavanje životnih situacija
Kanal "LUIZ-GERAKL" - aktivacija čakri, meridijana i obnova tananih tela
Kanal "ČIKO" - rad sa decom
Kanal "SOMBRERO" - zaštita od radijacije
Kanal "HILER" - astralne operacije
Kanal "AKORD" - obnova unutrašnje i spoljašnje harmonije
Kanal "INKUBO" - uništavanje demona, đavola i obuzimanja
Kanal "GUAGUA" - obnova potencije kod muškaraca
Kanal "ŠATAVARA" - obnova seksualne aktivnosti kod žena
Kanal "ŠAPKA MONOMAHA" - obnova, regulacija i razvoj biznisa
Kanal "AL'BORADO" - samolečenje pacijenata
Kanal "ZERKALA TIBETA" - za ubrzavanje i usporavanje protoka vremena
Kanal "KORONA" - zaštita od prirodnih katastrofa i tehničkih nesreća
Kanal "GOLFSTRIM" - zaštita stana ili kuće od lopova i razbojnika
Kanal "ATLANT" - snaga porodičnog stabla s očeve i majčine strane
Kanal "GOLDSTAR" - zamena mračnih perioda života svetlim periodima
Kanal "FATUM" - rešavanje karmičkih problema
Kanal "DIADEMA" - susret sa svojom srodnom dušom
Kanal "BAKARA" - lečenje životinja
Kanal "ŠADŽARA" - rad sa biljkama
Kanal "BRILAR" - oslobađanje od negativnih programa podsvesti
Kanal "ESPIRITO" - rad sa duhovima predaka
Kanal "PRSTEN SOLOMONA" - postizanje stanja Čoveka-Tvorca, stupanje u kontakt sa Svesti i izgradnja Novog Sveta
Kanal "AFRODITA" - transformacija spoljašnje i unutrašnje lepote žene
Kanal "HOLIVUD" - razvoj talenta, darovitosti i genijalnosti pojedinca
Kanal "ČAŠA GRAALJA" - oproštaj grehova i oslobađanje od bolesti
Kanal "LENTO MEBIJUSA" - sprovođenje programa "Zaštitnik Prostora", "Čuvar", "Bezbednosna Petlja", "Traka Harmonije"

 

 

Dragana Stašević

Magistar Multidimenzionalne Hiperboloidne Kosmologije