O metodi

 

SAKRALNA KOSMOLOGIJA

OTVARANJE VRATA MISTERIJAMA POSTOJANJA I DUHOVNOG SAVRŠENSTVA

SAKRALNA KOSMOLOGIJA

PUT KA PREPORODU BOŽANSKOG U SEBI

POVEZIVANJE NEBESKOG I ZEMALJSKOG

 

SAKRALNA KOSMOLOGIJA nije samo metod lečenja; to je veza između zemaljskog i kosmičkog, drevnog i savremenog. Ova izuzetna metoda donosi nam kosmičke energije direktno iz srca naše Galaksije, sazvežđa Strelca što je izuzetno moćan i centralan izvor energije.Čineći to, povezuje nas sa Višim planovima Postojanja i nudi nam ključeve za dublje razumevanje sebe i Univerzuma u kojem živimo.

Cela matrica kanala Sakralne Kosmologije izgleda kao ogromna spirala, formirana poput školjke, koja se sastoji od šarenolikog prelivanja struja, uvijenih u jedinstvenu spiralu.

Snažne osnove i drevno znanje

Zasnovana na snažnim kosmičkim energijama, Sakralna Kosmologija predstavlja suštinu različitih oblika alternativne medicine, kao što su kvantna, informaciona, rezonantna i meditativna. Ovo je metodologija zasnovana na intuitivnim uvidima, tajnim znanjima i dubokim misterijama Univerzuma. Dok ne poriče zvaničnu medicinu, ona pruža dodatne puteve isceljenja, obnavljanja i transformacije.

Energokosmologija: Ključ za transformaciju

Iscelitelji koji praktikuju Sakralnu Kosmologiju su slični kanalima, propuštajući kroz sebe ogromne količine duhovnih energija. Oni postaju zemaljski predstavnici Višeg Uma. Energije koje se koriste u SAKRALNOJ KOSMOLOGIJI su toliko visoke, moćne i efikasne da mogu transformisati ljudsku suštinu na najosnovnijem, subatomskom nivou. Ove transformacije se sprovode uz pomoć VIŠEGA UMA, koji se otkriva kroz oblike prenošenja BOŽANSKE energije.

Inicirani u Sakralnu Kosmologiju imaju pristup svim energokosmičkim laboratorijama gde se stvaraju novi registri, kanali, kosmički sistemi lečenja, čišćenja, zaštite i mnogo toga drugog.
Sakralna kosmologija poseduje pun spektar lekovitih stvaralačkih svetlosnih frekvencija, ukupno oko 21 milion. Iscelitelji - energokosmolozi, inicirani u 25 energetskih sistema, poseduju između 7 i 10 hiljada lasersko-zračnih kanala. 

Sakralna Kosmologija kroz vreme i prostor

Ova metoda je više od jednostavnog sistema; to je sveobuhvatna kompilacija znanja iz nestalih i trenutno postojećih civilizacija. Sakralna Kosmologija nudi sintezu svih dostupnih duhovnih treninga, bilo da su drevni ili savremeni. Ona prepoznaje sve oblike ispoljavanja Više Svesti, znajući da oni sadrže sve informacije o našoj fizičkoj stvarnosti i o čovekovom mestu u njoj. Znamo da je sve u našoj stvarnosti – od samog TVORCA do materijalnog manifestovanog SAKRALNA – energija koja vibrira na različitim frekvencijama. Sve ove manifestacije oličene su u određenim slikama: UNIVERZUM, GALAKSIJA, sistemi, zvezde, planete, šume, mora, reke, planine, ljudi, životinje, ptice i dr. Na osnovu ovoga, SAKRALNA KOSMOLOGIJA je osnova svega što je postojalo, postoji i postojaće.

Put ka Prosvetljenju

Svaki pojedinac koji želi da razume suptilne zakone Univerzuma i pronađe svoje mesto u njemu treba da se okrene Sakralnoj Kosmologiji. Kroz praksu ove metode, mi ne samo da radimo na isceljenju sopstvene duše, već i proširujemo svoju svest i približavamo se suštinskom razumevanju Stvoritelja.

U svetu gde se duhovno i materijalno često čine odvojenima, Sakralna Kosmologija nam nudi most. To je putovanje koje transformiše, isceljuje i osvetljava svaki aspekt našeg postojanja.

Sakralna Kosmologija: Širina obima dejstva i jedinstvo funkcija

Sakralna Kosmologija nudi širok spektar mogućnosti i tehnika koji nije tako čest u drugim duhovno energetskim metodama. Evo nekoliko ključnih karakteristika koje čine Sakralnu Kosmologiju jedinstvenom:

• Duboka kompleksnost sistema:  Svaki registar u Sakralnoj Kosmologiji suštinski sadrži više od 100 kanala, s ciljanim radom na određenim bolestima.

Sveobuhvatne funkcije u jednom kanalu: Jedan osnovni kanal može obavljati različite funkcije - od zaštite, lečenja i čišćenja, pa do dopune energije i uklanjanja negativnih energetskih veza.

• Duboka Harmonizacija i Isceljenje: Metoda omogućava harmonizaciju čakri, aktivaciju suptilnih tela, brzo zarastanje rana, kao i prepoznavanje i uklanjanje duboko ukorenjenih uzroka bolesti.

• Razumevanje i borba protiv negativnih uticaja: Naučite kako prepoznati i boriti se protiv negativnih okultnih uticaja, uključujući kletve, uroke i mnoge druge.

Priprema za buduće promene: Sakralna Kosmologija pruža alate potrebne za navigaciju kroz globalne promene koje će definisati budućnost čovečanstva, istovremeno pomažući pojedincima da otkriju svoje potencijale.

Struktura Kanala

Postoji ukupno 61 kanal unutar Sakralne Kosmologije. Četiri osnovna univerzalna kanala pružaju osnovne funkcije lečenja, dok dodatnih 25 energetskih registara pojačava i specijalizira rad ovih osnovnih kanala. Ostalih 32 kanala nude specijalizovane tehnike za različite potrebe.

Ukratko, Sakralna Kosmologija je duboko sveobuhvatna metoda koja nudi širok spektar alata i tehnika za isceljenje na mnogim nivoima. Bilo da se radi o fizičkom zdravlju, energetskoj ravnoteži ili duhovnom razvoju, Sakralna Kosmologija nudi put napred.

Master i Magistar Sakralne Kosmologije

Dva značajna statusa unutar Sakralne Kosmologije su Master i Magistar. Ovi statusi ne samo da označavaju duboko razumevanje i sposobnost u okviru ove prakse, već i nose posebna ovlašćenja i odgovornosti. 

SPISAK KANALA

Osnovni kanali: 

• Posvećenje u Hiperkosmički kanal, omogućava rad u mnogim smerovima: postavljanje zaštite, čišćenje, lečenje, dopunjavanje suptilnih tela, uništavanje negativnih veza i mnogo toga drugog. Kanal je univerzalan, jer radi sa ljudima, životinjama, biljkama, mašinama, predmetima, stvarima, namirnicama itd.

• Posvećenje u Božanski kanal Ra (Bog Sunca) koji pruža izuzetno snažnu zaštitu, trenutno čišćenje, ubrzan proces izlečenja od svih bolesti, sposobnost da se očuva blagostanje doma, poveća materijalno bogatstvo, napredak u profesiji, stvara uslove za osnivanje i proširenje sopstvenog poslovanja, sreća u porodičnom životu, putevi otkrivanja i realizacije nadljudskih sposobnosti, ključevi za ovladavanje silama vlastite duše.

• Posvećenje u Božanski kanal Hermesa Merkura Trismegistusa koji pruža zaštitu, poseduje snažne kosmičke tokove koji omogućavaju da se preseku karmički negativni čvorovi i rekreira harmonija u sebi i sa Univerzumom, takodje  pruža stalnu vezu sa Informativnim Poljem Univerzuma, omogućavajući čitanje bilo koje informacije drevnih civilizacija, sadašnjih i budućih, uključujući i posedovanje tajnih znanja Suptilnog Sveta.

• Posvećenje u Božanski kanal Stvoritelja, koji predstavlja krunu energetske medicine i omogućava posedovanje najmoćnijih energija Univerzuma, koje rade u bilo kom pravcu; pruža snažnu zaštitu od neprijatelja i zavidnika; trenutno čisti suptilna tela i preseca crnomagijske veze; rešava životne probleme i preseca negativne karmičke čvorove.

Lekoviti kanali:

• Posvećenje u kanal "Kosmostvol-1", obnavlja lokalne matične ćelije bilo kog organa (dobro deluje na mlad organizam).

• Posvećenje u kanal "Kosmostvol-2", obnavlja stromalne matične ćelije (matične ćelije koštane srži) koje su univerzalne i zamenjuju matične ćelije bilo kog organa (dobro deluje na starije osobe).

• Posvećenje u kanal "DNK-2005", obnavlja oštećeni DNK bilo kog organa. Date su metode prve i druge aktivacije DNK ovim kanalom.

• Posvećenje u kanal "Kosmogen-1", obnavlja genom čoveka kod naslednih bolesti.

• Posvećenje u kanal "Kosmogen-2", obnavlja genom čoveka kod poremećaja u regulaciji ekspresije gena.

• Posvećenje u kanal "Versan" - deluje na regeneraciju krvi, tj. obnavlja sastav krvi u prvobitnom obliku; normalizuje transportnu funkciju krvi (razmenu gasova), pojačava imuni (zaštitni) sistem tela i normalizuje zgrušavanje krvi.

• Posvećenje u kanal "Antiglist" - radi na uništavanju parazita koji se nalaze u crevima, jetri, debelom crevu, krvi i drugim vitalnim organima.

• Posvećenje u dopunskih  22 energetska registra koji rade na isceljivanju određenih bolesti kao i 3 specijalna registra:

- kardiovaskularnog sistema;
- probavnog sistema;
- urinarnog sistema;
- imunog sistema;
- limfnog sistema;
- reproduktivnog sistema;
- endokrinog sistema;
- respiratornog sistema;
- koštano-mišićnog sistema;
- mišićnog sistema;
- očnih bolesti;
- onkologije;
- alkoholizma i narkomanije;
- nervno-psiholoških bolesti;
- kožnih bolesti;
- lečenje hernije;
- bolesti krvi;
- problemi glave;
- ženske bolesti;
- rad sa decom;
- infektivno-virusne bolesti;
- ORL bolesti;

- sreća, prosperitet, posao;
- novac, blagostanje u porodici;
- usklađivanje karme porodice.

Specijalizovani kanali:

• Posvećenje u kanale zodijačkih elemenata (Vatra, Vazduh, Voda, Zemlja) koji pružaju snažno trenutno čišćenje suptilnih tela od stranih vibracija, obnavljaju veze sa tokovima Zemlje i regulišu poslovanje.

• Posvećenje u kanale Kustosa egregora (kanal Isusa, kanal Budde, kanal Muhameda, kanal Mojsija) kada se povezivanje sa sopstvenim religijskim egregorom odvija direktno. Deluju na zaštitu, čišćenje, podhranjivanje i lečenje.

• Posvećenje u kanale Druidskih sveštenika, koji pružaju priliku za uspeh, sreću, blagostanje; takođe deluju na lečenje, čišćenje, podhranjivanje, zaštitu; na obnovu sopstvenog genealoškog stabla - efikasno uklanjaju celibat, obnavljaju potenciju. Povezuju zaštitnika roda.

• Posvećenje u Božanske Zrake (7 Zraka), koji pružaju mogućnost povezivanja sa informacionim poljima Zemlje i Svemira, pomažu u rešavanju životnih problema, neutrališu negativne manifestacije, obnavljaju potpunu harmoniju sa spoljnim svetom, nose ezoterična znanja, obdaruju snagom i moći, pružaju svetle snažne energije Svemira.

• Posvećenje u kanal "Antidemon" - namenjen je uništenju ili izgonu entiteta (podnaseljenja) sa suptilnih energetskih struktura čoveka.

• Posvećenje u kanal "Zlatna žila" - namenjen je ispravci položaja u biznisu i njegovoj obnovi, regulaciji komercijalnih dokumenata, povratu duga, zaštiti od konkurenata i svih napada, pobedi u sudskim sporovima.

• Posvećenje u kanal "Maja" - obavlja rekonstrukciju suptilnih tela, vibracione frekvencije, menja ćelije čoveka, priprema ih za bezbolni prelazak na nove, moćnije energije za ulazak u "ZLATNO DOBA".

• Posvećenje u kanal "Kosmoštita" - aktivira višestruki sistem zaštitnih funkcija od čarolija, magije, hipnoze, uticaja tamnih sila i sa zemlje i iz svemira.

• Posvećenje u kanal "Božanska Vatra ili Svetlost mog Višeg Ja" - deluje na ostvarivanje sopstvenih želja, na postizanje položaja u društvu, na susret s pravim ljudima, na prevazilaženje prepreka u životu.

• Posvećenje u kanal "Isceljujući kristal" - deluje na otvaranje čakri, buđenje "trećeg oka", otkrivanje višeg niova svesti, buđenje vibracija ljubavi, isceljenje organa.

• Posvećenje u kanal "Astralni hirurg" - radi na sprovođenju astralnih operacija za izrezivanje mrtvih tkiva, uništavanje kamenaca i solnih naslaga, spaljivanje čireva, spajanje delova kože itd.

• Posvećenje u Božanski kanal "Madonna" - namenjen je obnovi genealoškog stabla žene, čišćenju i prosvetljavanju očinske i majčinske linije do 7. kolena, uništavanju svih negativnih programa koji dolaze iz roda: čini i prokletstva, kao i za uspešno začeće deteta i očuvanje ploda.

• Posvećenje u Božanski kanal "Čedo" - namenjen je normalnom razvoju deteta, razvoju njegove anatomske strukture, razvoju njegovog potencijalnog energetskog nivoa i razvoju njegovih mentalnih sposobnosti.

• Posvećenje u kanal "Alfa" - namenjen je podmlađivanju unutrašnjih organa i celokupnog organizma kroz genetsku intervenciju i obnavljanje ćelija.

• Posvećenje u kanal "Berezka" - namenjen je gubljenju viškatelesne  težine, normalizaciji metabolizma i smanjenju broja masnih ćelija.

• Posvećenje u kanal "Moja srećna zvezda", koji stvara povoljnu vezu naše aure sa našom zvezdom sakralnog rođenja, hrani naša suptilne tela, koriguje našu sudbinu u zdravlju, uspehu, sreći, porodičnoj sreći i blagostanju.

• Posvećenje u Božanski kanal "Harmonija" namenjen je harmonizaciji čakri, meridijana, suptilnih tela, međuljudskih odnosa i obnovi harmonije u svemu.

• Posvećenje u Božanski kanal "Natali" – namenjen je rešavanju karmičkih problema, harmonizaciji međuljudskih odnosa, podmlađivanju, dopuni energije, čišćenju, zaštiti, lečenju.