Blok energija Indijskog Panteona

IND

ENERGIJE INDIJSKOG PANTEONA

Daju najmoćniju zaštitu, rešenje svakodnevnih zemaljskih zadataka i problema. Pomoć u situacijama. 

 

SLOJ „VATRENIH SVETOVA“ Svet vatrenih izvora

55. MITA-HI (Vatra razaranja): Vatra-Feniks, pročišćava strahove, sumnje, izvlači ih iz podsvesti i daje razradu → krizno stanje se može posmatrati u emocionalnom smislu. Oslobađa od entiteta, parazita, leči mentalne bolesti i njihove uzroke. Sve iznosi na površinu. Daje razgorevanje života u čoveku i aktiviranje svih energetskih potencijala. Sve negativno u čoveku pretvara u glavni tok razvoja i stvaranja. Ovaj proces ubrzanja možda neće biti lak. Uspostavlja jaku vezu sa Jedinim, povećava odgovornost čoveka za njegove misli, reči i postupke. Oslobađa predrasuda i zabluda. Snažno deluje kroz karmu preko svesti. Ispunjava život pokretačkom energijom. Daje razumevanje zadataka inkarnacije Duše na zemlji u određenom telu, omogućava vam postizanje harmonije u ovom telu. Posle moćnog čišćenja ispunjava kreativnošću i ljubavlju.

56. MIAN-AHAU (Konstruisanje vatre): Kvantno-plazmeni-matrični plamen slobode i oslobođenja, koji donosi život i kretanje. Vatra koja stvara sve Postojeće, pretvara u Ljubav i Stvaranje. Veoma dobro deluje na fizičkom planu, čisti i usklađuje rad organa i energije. Pruža neverovatnu zaštitu i neranjivost od bilo koje vrste negativnosti i uticaja. Daje svest o uzrocima svega i oslobađanju kroz ovaj proces. Donosi mudrost i ljubav ...  harizmu. Na fizičkom planu: lekovita snaga koja otkriva i uzroke bolesti. Snažno čisti svest, psihu, misli, emocionalnu pozadinu. Daje isceljenje bilo kom fizičkom organu. Energija proizvodi čuda, daje trenutno isceljenje kada je čovek spreman. Na nivou Duše: vraća izgubljene Duše u kanal Božanskog. Vatra manifestacije, vatra ponovnog rođenja, vatra zaborava, vatra pokreta. Ona pali iskru Božju u bilo kome, čak i u naizgled najbeznadežnijoj duši, donosi buđenje božanstva, pomaže Dušama da ubrzaju put Kući. Pokazaće sve najbolje osobine Duše i otkriti talente, kreativnost. Otkriva neobrađene trenutke ličnosti, omogućava vam da dostignete drugačiji nivo Svesti.

57. NAEL-IHAUM (Vatra stvaranja): U fizici će dobro prodirati, raditi, obnavljati unutrašnje organe. Udiše život bilo kojoj tvorevini Božjoj (ne samo našeg sveta). Ako je prethodni potok stvaranje od nule, onda je ovo vatra stvaranja u svom čistom obliku. Oslobađa odstrahova i blokira ih što je više moguće. Omogućava vam da vidite uzroke problematičnih trenutaka → budi viziju iscelitelja. Ispuniće do maksimuma kreativnom Motivacionom snagom. Izuzetno je pogodna za ljude koji rade u menadžmentu. Na nivou Duše: izvlači sve nemanifestovane situacije koje treba rešiti, maksimizira svest u najkraćem mogućem roku. Dobro za ljude sa autodestruktivnim programom. Daje skok u razvoju. Ovaj potok će dobro raditi za rešavanje i najtežih situacija i izlazak iz njih.

58. AHA-INEL (Vatra ljubavi): Može da gori u velikim količinama, važno je razumeti i osetiti oštrinu primene ovog energetskog potoka. Više deluje na psiho-emocionalno stanje osobe, na njegovu energetsku komponentu. U fizici odlično funkcioniše sa reproduktivnim organima, povezano je sa održavanjem života u ljubavi ... Oporavlja muške / ženske funkcije ljudskog tela. Dobro deluje na pluća, srce. Na nivou Duše: otvara srce. Svet ljubavi je svet Boga. Čovek je stvorenje Božije, stvoreno u Ljubavi.

59. IHAM-ILA-NOM (Vatra Savršenstva): Vatra jedinstvenosti i originalnosti svega postojećeg, koja daje jedinstveni pečat svim živim bićima. Na fizičkom planu započinje i aktivira procese podmlađivanja i lepote, podmlađivanje organa, njihovo transformisanje kroz zdrav način života, maksimalno prečišćavanje i obnavljanje istrošenih i oštećenih organa (uz svest o razlozima njihove disfunkcionalnosti) - kroz divan proces stvaranja. Kozmetološki efekat dubokog dejstva. Svesnost i ponovno rođenje u čoveku njegove lepe prirode kao Muškarca i kao Žene → privlačnost (ne radi požude i zadovoljenja osnovnih želja, već radi stvaranja Ljubavi). Na nivou Duše: povećanje nivoa svesti, sposobnost da pogledate preko ivice svoje svesti, da vidite i razumete da postoji čovek u njegovoj prelepoj manifestaciji. Harmonizacija na svim nivoima svesti i psihe, svest o Jedinom u sebi, buđenje Božanskog. Svesnost svoje Jedinstvenosti i manifestacije Boga. Moćna zaštita od bilo kakvih uticaja, osim ako nisu karmički uslovljeni. U sebi nosi oslobađanje svesti i srca. Pokreće mehanizme stvaranja, a ne uništavanja. Lenjost Duše pretvara u življenje odabranim putem i životnim iskustvom sa transformacijom strahova na najdubljem nivou. Formira nameru osobe da živi sa svešću o radosti bivanja. Svom svojom mekoćom snažno čisti od nametnutih vanzemaljskih programa i puni aktivnom energijom realizacije u svim aspektima života (porodica, ljubav, društvo, finansije, blagostanje).

60. MIA-HI (Vatra postignuća): Veliki vatreni svet multivarijantnosti, vatra je arbitar sudbina, beskrajno uskovitlani plazmeno-kvantni potok. Ova vatra je rodonačelnik svih svetova i svih tvorevina - svega što jeste. To su Porekla. Nosi na globalnom nivou razumevanje svih tekućih procesa i mehanizama znanja, alata za poboljšanje. U ovom vatrenom svetu i najmanja misao dobija značenje. Moćno čisti fizički plan, naročito dobro očistiti i od parazita (fizičkih, energetskih i drugih). Trenutno razbistruje misli, unoseći u njih smirenost iz stanja haosa kao nove impulse. Svet talasnih vibracija neverovatne snage. Ako su prvih 5 svetova istovremeno strelice, vektori i talasi, onda je ovaj svet Talas! Sa progresivnim kretanjem i procesom nepovratnosti. Svesnost odgovornosti za svaku svoju misao! Buđenje i svest u svemu. Daje oslobođenje od ljudskih filtera i ostrašćenosti.

61. INEL-IHAU (Vatra oslobođenja): Ovo je Oganj - Svet koji je prisutan u svim ognjenim svetovima, vatra - uragan. Ona je i na početku vatrenih svetova i na njihovom kraju. Oslobođenje dovodi do novog oblika Života. Na fizičkom planu radi kroz sve organe što je više moguće, puneći ih čistećom snagom stvaranja, obnavljajući rad organa, uklanjajući bilo kakve toksine (u tom smislu i kamenac i kamenje) → Izvaditi i Napuniti je zadatak energije ovog sveta na nivou fizike. Vrlo dobro čisti od strahova, blokada, pritisaka. Dobro čisti energetski prostor, mentalni (misli), ima globalne posledice, ali najbezbolniji za život čoveka: praksa u vatrenim svetovima ne prolazi bez tragova, ali daje TRENUTNO UBRZANJE njegovog Buđenja i Razvoja. → Transformacija neće uvek ići glatko.

62. OGANJ IZOBILJA:  Plazma, gusta, teškog sastava, sveobuhvatna vrtložna, fluidna vatra guste, duboko ljubičaste boje sa zlatnim sjajem. Vektor kretanja ide istovremeno iznutra i spolja. Akcija se odvija ne samo na čoveku, već i na njegovom okolnom prostoru, mentalnoj sferi, energetskim poljima - ona ih čisti od nepotrebnih, sputavajućih vezanosti i kanala isticanja energije, kroz koje prolazi curenje blagostanja. Radi na materijalnom blagostanju, otvarajući mogućnosti za poboljšanje finansijske stabilnosti. Na nivou duše i duha, on oslobađa slojeve svesti od zaveta prošlih inkarnacija povezanih sa blagostanjem (zavetima pustinjaštva, siromaštva itd.). Oslobađa misli od granica i konvencija koje vas sprečavaju da vidite mogućnosti. Radi sa najvišom manifestacijom našeg duha, ispravlja plan naše inkarnacije ovde i sada. 

63. MIRA-EL (Vatra transformacija): Sadrži u sebi sve prethodne energije-vatre.

Vatra - Transformacija. Veoma moćan zasićeni tok plazmenog stanja. Potok ulazi vertikalno odozgo prema dole i bukvalno se pretvara u strunu. Pri tom, on istovremeno ulazi i odmah ispunjava čitav energetski prostor u čoveku.
Donosi kardinalne promene za osobu, prati bilo koju od ovih promena procesom transformacije, usmeravajući ga na put ka njegovoj istinskoj svrsi. Potok čisti vrlo moćno fizički plan. Uskladiće rad fizičkog tela, energetsko stanje. Podići će nivo svesti gotovo trenutno. Sve će zavisiti od namere osobe.

Ova vatra transformacije već obuhvata proces integracije duše i proces integracije iskustva. Veoma snažno deluje na karmičke trenutke, vrlo moćno čisti um. Zapravo, njegova glavna suština je transformacija i upravo pročišćavanje svesti. Trenutno zaustavlja unutrašnji dijalog, daje stanje transa, a pritom se ne odvaja od fizičke stvarnosti. Daje moćno uživljavanje u sebe, uklanja uzroke (bolesti, situacije). Vrlo moćno uklanja sve veze, stare energetske niti. Vrlo moćno čisti od entiteta. U stvari, on je najmoćniji od Vatrenih Svetova, čisteći upravo ravan entiteta. Nosi stanje ljubavi, ali ta ljubav nije tako „slatka“, već mudra, sveznajuća i ljubav opraštanja. Ali u isto vreme je i topla.

U energiji Vatra Transformacije, veoma je dobro raditi na “umrtvljenoj” vezi. Ako su se, na primer, supružnici razdvojili, sve su karmički razradili i pred njima je razumevanje, svest, ali nešto drugo ih drži, ne dozvoljava im da se međusobno rastave, onda će ova energija dati otpuštanje kao stanje. Otpuštanje sa najboljim posledicama za svaku stranu u bilo kojoj vezi. Dolazi do oslobođenja. Ova vatra sadrži sve prethodne energije-vatre koje su ranije izvučene.
Vatra Transformacije daje moćnu zaštitu, daje plašt nevidljivosti. Ono što nedostaje u ovom ognju je stanje napadača. Jednostavno je istovremeno i ljubav i vatra, ali pri tom ne napada, već transformiše. Dobro je čistiti u ovoj vatri, dobro je samo biti. Uklanja sve nepotrebno, uklanja sva ograničenja, ruši postojeće stereotipe razmišljanja ako počnu ograničavati našu viziju. Ona jednostavno otvara svet u svoj njegovoj raznolikosti. Omogućava vam da vidite svet kakav jeste, bez konvencija, bez iluzija.

Veoma snažno deluje na psihu. Vrlo dobro ublažava depresiju, usklađuje. Ispunjava energetsko telo lekovitom i smirenom energijom. Nije preplavljena ushićenjem, već je samo ljubazna, tečna i lagana. Ova vatra gradi energetsko telo - čini gušćom strukturu energetskog tela, ne dozvoljavajući da se troši i rasipa. Čovek se koncentriše vrlo snažno i ta koncentracija pažnje mu omogućava da razvije snagu misli.

U Vatri Transformacije, osoba može izvršiti Tranziciju. Ako govorimo o činjenici da mnogi pokušavaju da dostignu Vaznesenje ovde na Zemlji, onda nije neophodno preći na vegetarijanstvo, već na Vatru transformacije. Vatra transformacije već sadrži energiju sijanja i energiju sinteze. U ovom ognju dolazi do ponovnog ujedinjenja, kao glavne funkcije zemaljskog i višeg, i, shodno tome, rasta. Proces integracije u Vatri Transformacije odvija se automatski: započinje bez određene namere i ide do takve dubine kakvu je čovek trenutno u stanju da dosegne. Pod integracijom podrazumevamo integraciju duše, svih naših fragmenata duše, čestica rasutih u vremenima, prostorima, stvarnostima itd. U Vatri Transformacije, sve se to događa automatski, trenutnom transformacijom nagomilanog iskustva (bez obzira na sve - negativno ili pozitivno) u svetlost, ljubav i razvoj. Pruža zaštitu ne samo čoveku, već može pružiti zaštitu čitavim zajednicama, čitavim državama, ogromnim teritorijama itd. U stanju je da zaustavi globalne katastrofalne događaje, poput ratova.

Vatra Transformacije uspostavlja snažnu i visokofrekventnu vezu između osobe i Svevišnjeg i biće teško blokirati ovu vezu. Istovremeno uklanja bilo kakve mentalne efekte na čoveka, magijske uticaje, kodiranje i svakojake pokušaje manipulisanja čovekom i pokušaja da ga potčini, odnosno postoji vrsta mentalnog čišćenja, u smislu da se čovek oslobađa svakog uticaja ili pokušaja da na njega utiče.

Vatra Transformacije aktivira rad mozga zahvaljujući moćnom mentalnom čišćenju. To se na ovaj način manifestuje u fizici: aktivira, poboljšava memoriju, vrlo dobro deluje na sve čakre, kičmu, zglobove i meka tkiva, oporavlja vid.
On ne isceljuje samo odnose muškarca i žene, već odnose u celini, odnosno osobu koja ostvaruje u društvu (ili beži od društva). Ona balansira. Ova vatra sadrži mehanizam ravnoteže. Dolazi do spoznaje da smo mi sami tvorci naše stvarnosti. Ojačava reč, jer naše misli imaju moć, ali i naše reči moraju imati moć. Ponekad osoba progovori i čini se da blebeće. U ovoj vatri svaka reč postaje teška, ima tešku energiju.

Budi sposobnosti i otvara čoveku prostore mogućnosti, puteva, ostvarenja, odnosno čisti životni prostor.

Tok donosi čoveku kardinalne promene i prati ga proces transformacije, odnosno ime energije je njegova suština: transformacija, pročišćavanje i podizanje nivoa svesti gotovo trenutno. Paralelno će uskladiti rad fizičkog tela, uskladiti energetsko stanje. Štaviše, takav proces transformacije uvek će biti usmeren ka izboru Svetlosti. Dobro je čistiti u ovoj vatri. Dobro je i samo biti u ovoj vatri. Ona je istovremeno i Vatra i Ljubav. Sve će zavisiti od namere osobe.

 

SLOJ VODENIH I VAZDUŠNIH SVETOVA. Izvori vodenih i vazdušnih energija.


64. ILA-NI-JA Ako je vatra vektorsko kretanje, onda je ovo Svet talasa. Lagano se kreće, prodire, obavija. U ovaj talas se integrišemo. Donosi bezuslovnu mekoću, mir, harmoniju i bezuslovnu ljubav. Poput virusa u letu, on je ugrađen u ljudsku strukturu i nosi oslobođenje. Anestetički efekat. Daje stvaranje novog organa na energetskom nivou (energetski podržava život odumirućeg organa, regeneriše ga). Dobro otklanja depresivno stanje, transformiše ga u kreativnu silu, unosi jasnoću u svest. Fizički osećaji bola omekšavaju ili se u potpunosti uklanjaju, transformišu iskustvo bola u iskustvo Svesti. Trenutak oslobađanja Srca je važan ... ovakva svest ga daje. Energija je ključ za duše zatvorenog srca. Leči sve vrste ljudskih odnosa.

65. ALL-ILLE-OM (Energija prečišćavanja): Energija je vrlo meka, plavkaste boje. Olakšava depresiju, akutna bolna stanja; glavno svojstvo energije je prečišćavanje, trenutna mekana transformacija „negativnog“ nagomilanog iskustva. Karmu razrađuje vrlo nežno, ali razumljivo, brzo, gotovo trenutno. Čudesno, blistavo. Leči bilo kakvu vezu. Kada je osoba spremna aktiviraće karmičko pamćenje, otvarajući veo zaborava (sa zaštitom). Uranja u trans, zajedno sa energijom Tai-Mio-a. Potrebno je postaviti privremenu tačku povratka. Pomera vremenski kontinuum. Nosi kanalisiranje od Viših Sila. Pruža izlaz za direktnu komunikaciju sa Bogom. Otkriva kreativne talente osobe. Veoma dobro deluje na psihu, nosi harmonično stanje.

66. ALA-SINA-I (Idealna žena, idealna majka, Energija ženstvenosti, majčinstva): Talas levak - kristalno čist, prelvajući - formira dva vrtloga iznad i odozdo, koji se seku u centru; Energija koja vas maksimalno približava stanju ženstvenosti. Trenutno balansira čakre, dajući žensku ravnotežu. Prodire, uliva se u svaku ćeliju tela i svesti. Trenutno deluje na reproduktivne organe. Možete raditi sa najtežim bolestima (neplodnost, rak ...). Radi najefikasnije sa 1-4 čakre, ostale se grade automatski. Može da radi sa muškarcem, ali u izuzetnim slučajevima (ako postoje anomalije) - to će funkcionisati samo kao usklađivanje mentalnog stanja (u slučajevima agresivne prirode muškaraca). Dobro deluje na strahove. Daje osećaj ekstaze. Neguje što je više moguće tokom trudnoće i nakon porođaja, promoviše laktaciju. Veoma dobro deluje na kozmetičke efekte (vitkost, tonus kože i druge aspekte povezane sa izgledom, uključujući i korekciju tela). Radi na rodnim kanalima žene, uklanja negativne programe porođaja. U nju je ugrađena energija Elanija (nesvesno). Daje stanje mira i harmonije. Dobro deluje u meditaciji. Daje pročišćenje svesti, bistrinu uma, svest o sebi kao ženi. U ovoj energiji žena može postati anđeo i veštica, u zavisnosti od njenog izbora: ona daje informacije, zaštitu i brzu realizaciju događaja i samoostvarenje. Daje kretanje kroz prostor i vremee. Jača fizičko i energetsko polje osobe, deluje kao zaštita. Budi seksualnu energiju, atraktivnost, kreativnost. Povećava nivo proizvodnje feromona. Budi i promoviše buđenje kreativnih sposobnosti kod žene sa naknadnom kreativnom realizacijom.

Način obuke: On-line. Jedan na Jedan.
Uslov: Blok Tvorca. Informacioni blok Prvog Bloka Sinergoetike.

Dužina trajanja obuke: Dve sesije, minimalna pauza izmedju 48 sati. Trajanje seanse i inicijacije - sat vremena.
Obuku sprovodi: Dragana Stašević, Grand Master Progresor Sinergoetike

Kotizacija za praktičarski stepen: 80,00 eur u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

Uz obuku se dobija priručnik i sertifikat u elektronskoj formi.
Energije mogu da se primenjuju kako za sebe tako i za pomoć drugim osobama.

 

Posebna pogodnost, kotizacija za kompletan Drugi Blok: 350,00 eur u dinarskoj protivvrednosti.