Izdvajamo

30 NACINA SAMADHI

on on . Hits: 418

VISOKO VIBRACIONI SISTEM KOSMOLOGIJE NOVOG VREMENA "30 NAČINA SAMADHI" Sistem obuhvata 30 visokofrekventnih kanala usmerenih na primenu u različitim oblastima života. Svi kanali imaju samo jedno ime, ne postoje posebni kodovi za njihovo otvaranje.

Ovo je sistem potpuno novog kvaliteta i obrasca, u kojem su svi kanali ispunjeni snažnim tokovima energije koje ne treba dalje specijalno razradjivati.

Sistem „30 NAČINA SAMADHI“ omogućava lečenje, pročišćavanje i zaštitu, popunjavanje energijom, pomoć u rešavanju različitih problema i situacija, kao i otvaranje sposobnosti u različitim aspektima života.

Svi kanali rade veoma duboko u podsvesti, daju kvalitetne efekte od primene i brzo rešenje problema.

OPIS KANALA

KONZUL
Kanal sudija - miroljubiva energija iako prilično stroga. Istina u prvom redu, sve će naći i pokazati, kako bi se spasili od iluzija, prevare i manipulacija. Energetski kanal radi pažljivo, tražeći bilo kakvu laž i nepravdu i uspostavlja ravnotežu.

MIRRLADA
Život je u harmoniji kada je sve dobro i bezbedno, kako u ličnim tako i u porodičnim stvarima. Pomaže da steknete uvid u svoje greške i zablude, i taj uvid pravilno primenite. Spašava od svađa i uvreda. Daje svest i predstavu o tome kako da se brinete o svom domu, ognjištu, svojim najbližima i najmilijima. Nad porodičnim poljem gradi zaštitnu kupolu.

ZEVS
Gospodar života. U ovom kanalu je muška energija, strastvena, dominantna, daruje moćnu harizmu neodoljivosti, uspešnosti i sreće u svim oblastima života. Privlači na vas vama potrebnu pažnju, kako bi drugi želeli da saradjuju sa vama u obostranu korist. Gradi vaš autoritet kod drugih. Doprinosi da se svi poslovi i planovi realizuju na najuspešniji i najpovoljniji način po vas. Privlači bogatstvo i luksuz u život.

KAMALA
Potpuno opuštanje, odmor za telo i dušu. Energija kanala usklađuje i balansira sva suptilna tela, opušta fizičko telo, daje odmor mišićima, umu i srcu. Ako želite da idete na pravo putovanje do toplog mora i mira, onda možete tražiti i ovo.

SOHAR
Božanski kanal energije, sa ovog nivoa dolazi emanacija Misli Božanskog Uma kroz Viši Ego osobe. Dolazi do formiranja individualne duše (njenog puta i razvoja) ili Višeg Ja. Kanal za iskusnog praktičara energetskih metoda razvoja svesti, koji poznaje i razume procese razvoja ljudske duše i teži uzdizanju, prelasku na više nivoe svog razvoja.

KOLJADNIK
Prevedeno na naš jezik - Koledar. Pronalazi finansije za neophodne potrebe. Kanal je čarobni štapić, izvući će iz dugova, sakriti od poverilaca, daće predah i dovešće do prosperitetnog i sigurnog života. U kanalu postoji Svetlosni Vodič s kojim možete komunicirati, obraćati se s molbama za pomoć ili za savete.

VEZUV
Vatreni kanal, goruća energija, kao čili papričica. U ovom kanalu se rad rad zaanisva na elementu Vatre i njegovim karakteristikama. Možete sagoreti bolesti, tumore, bradavice, a možete i zapaliti iskru ljubavi i strasti u svom obožavaocu. Takođe, preporučujem da ga koristite kako biste dali energiju i život biznisu koji je zastao u svom razvoju i gubi prihode.

LISTAVA
Strastvena energija, ženska. Daje manifestaciju istinske žene, onakve kakva je iznutra. Može veoma da iznenadi kada domaćica promeni svoj imidž i pojavi se kao seksi i harizmatična žena “veštica” ili “amazonka” sa bujnim karakterom. U tom smislu je veoma korisna kada osećamo da naš model ponašanja nije u skladu sa našom suštinom i istinskom prirodom. Povezuje sa Višim Istinskim Ja.

FIRAREJD
Kanal pomoćnik. Pomoći će da pronađete predmete crne magije, jastučiće, začarane stvari u kući. Čisti energiju kuće, unosi svetlost, pomaže u odnosima, leči sve članove domaćinstva i kućne ljubimce (pse, ptice, mačke).

TONGUT
Kanal aktivator najboljih kvaliteta i sposobnosti. Ako imate sklonosti ka crtanju, pomoći će vam da razvijete umetničke talente u sebi i odvešće vas do cilja kako biste stekli dostojnu profesiju, koja će biti za dobro, za radost i zadovoljstvo.

STROP
Obavlja izuzetno važnu funkciju dovodjenja u potreban skladan odnos izmedju vibracija fizičkog tela sa nivoom vibracija duhovnog. Primenite ga kada fizičko telo ne može da postigne visoku frekvenciju, kada na primer posle nekih, visokovibracionih praksi, osećate pad fizičke energije.

KLUSTER
Kanal nakupljenog iskustva. Sve što ste nekada znali i umeli, možete da vratite u sadašnju inkarnaciju. Kanal ispunjava posebnom radošću, ponosom zbog sebe, zbog svojih dostignuća, daje snažan podsticaj ka slavi i uspehu, razvija stvaralačku nit, pomaže da se živi bezbedno, u radosti i sreći.

SINOR
Direktan kanal komunikacije sa zvezdanom porodicom. Podrška matične planete ili zvezde, moćna zaštita, daje smer za razvoj duše, izvodi na put sopstvene svrhe i misije. Proširuje svest.

PENKAT
Leči bolesti nervnog sistema, napade panike, strahove, izvodi iz depresivnog stanja. Aktivira rad mozga, doprinosi obnavljanju pamćenja u starosti.

ALFARR
Moćan antivirus. Aktivno čisti respiratorni sistem, pluća, traheju, bronhije, usnu duplju i nazofarinks. Uklanja sa organa tanke slojeve, paučinu, crni plak kod pušača. Izbacuje toksine, vraća u prvobitno stanje, ispira organe čistom i svežom energijom. Eliminiše štetne mikroorganizme. Energija u kanalu je oštra, ne primenjuje se za decu (!).

ZBORA
Prečišćavanje unutrašnjih organa, izbacuje naslage štetne i nepotrebne materije, toksine, eliminiše parazite. Neophodan je niz tretmana da bi se pročišćenje odvijalo nežno i usklađeno. Preporučujem otvaranje kanala jednom na svaki drugi dan u period od 7-10 dana. Za jedan tretman možete očistiti samo jedan organ.

LANČA
Sreća i uspeh u poslu, privlači sve moguće srećne prilike – dobitke na lutriji, u kazinu, iznenadne dobitke, poklone, unapređenje i druge pluseve. Energija kanala je pametna, prihvata samo pozitivne namere.

MESHA
Kanal jasnoviđenja. Radi na uklanjanju blokada u funkciji Trećeg Oka. Skida pečate zabrane “vidjenja” bilo da su zabrane nastale iznutra ili spolja, otklanja takozvana preklapanja i zatamnjenja. Kanal je ozbiljan, potrebno je iskustvo u radu sa energijama.

ZUGRA
Otklanja sve vezanosti za ljubav, ljubavne čini, kao i negativne energetske uticaje usmerene na vaše odnose, za razvode i svađe. Spašava od raspada porodice. Energija je teška, sve negativno predaje izvoru.

KORRIDA
Kanal za mastere koji rade kao “čistači” u smislu uklanjanja magijskih, astralnih, mentalnih i napada zagrobnog sveta. Spaljuje veze, bilo šta nekrotično, zatvara negativne kanale implementacije.

ERAST
Pomaže da se vidi istina u teškim situacijama, u cikličnosti. Izvodi iz komplikovanih situacija i teških odnosa, ako je prestala svrha da oni više postoje, sve su lekcije svaladane a čovek se i dalje drži čvrsto za isto. Usmerava na put sreće i uspeha. Preporučujem da radite sa kanalom 3-4 puta nedeljno, dok ne osetite pozitivne promene, zatim je dovoljno 1-2 puta nedeljno, a zatim 1-2 puta mesečno za poboljšanje rezultata.

SELESTA
Da nadjete bračnog partnera za sebe. Ispunjava energijama privlačnosti, prikazuje vas potencijalnom partneru. Stvara uslove za sastanak, privlači potrebne situacije.

FINIST
Iscelitelj vida. Daje jasnoću očima, leči očne bolesti, posebno je koristan za starije osobe, kada se oštrina vida naglo smanjuje sa godinama. Ispunjava radošću života.

FERRASTA
Čista magija Ljubavi, otvara zatvorena srca, obavija talasima harmonije, dobrote, ljubavi univerzuma. Veoma je prijatna energija u kanalu. Radi kao magnet, privlači prijatne sitnice, poklone, iznenađenja, pomaže da se živi kroz ljubav.

KOLOVRAT
Daje pokret. Izlaz iz stagnacije. Primenjuje se u svim situacijama kada nema energije, životne snage, raspoloženja. Radiće ili kao iscelitelj kod teških hroničnih bolesti ili kao ubrzivač i optimizator u rešavanju komplikovanih poslova, procesa, situacija.

PERUNICA
Kanal munje Boga Peruna, moćna je zaštita, ako to u svojoj nameri iskažete, biće moguć i obrnuti udarac napadaču. Kanal radi autonomno, ima simbol – malu munju, nekoliko komada može se nacrtati u mislima oko Vas. Kanal Perunica može se primenjivati kod bilo kakvih negativnih uticaja, čak će Vas zaštititi od želje drugih da vas uvuku u svadje i rasprave.

LUART
Novčani kanal, otvara tokove obilja Univerzuma. Radi na pročišćenju i uklanjanju energetskih blokada. Takodje radi na dubokim nivoima podsvesti, izvlačeći na površinu neosvešćene greške, kao i negativne stavove prema novcu, čak i loša dela, na primer, krađu novca ili tuđe imovine, ako ste to ikada radili u prošlim inkarnacijama i sada je Vaš novčani tok blokiran. Preporučujem rad sa kanalom meditativno, 3-4 puta nedeljno, sve dok ne osetite da su sve blokade uklonjene i da novčani tok lako i slobodno prolazi u energetsku strukturu.

GROMOVNIK
Kanal pročišćenja, dovoljno je samo stajati u protoku energije kanala. Čisti svaku negativnost, ima sposobnost da je transformiše, samo treba da izgovorite nameru. Širi zaštitu nakon pročišćenja, mrežu sastavljenu od munja visokih frekvencija.

DUH SVAROGA
Duhovni kanal koji se otvara mišlju, željom za molitvom, pruža pomoć u životnim potrebama, podržava, usmerava, pomaže da se čini dobro, da se živi u slozi i ljubavi. Sve molbe i molitve na ovom kanalu idu direktno Svevišnjem, zaobilazeći religijske egregore. U energiji kanala možete tražiti pomoć i zaštitu svog Roda. Dolazi Čuvar Roda, Glavna žena Roda i po potrebi, iscelitelji i vračevi Roda.

ESFIRA
Kanal za mršavljenje, veoma vruća energija, radi na sagorevanju masti. Ovo je za lenje, koji ne žele da se bave sportom i fitnesom ili to ne mogu iz zdravstvenih razloga. Bolje je primenjivati tokom dana, ako uradite terapiju uveče, onda nećete moći da zaspite, jer energija deluje dugo i aktivno sa osećajem trnjenja i peckanja po celom telu.

 

Prenos inicijacije u sistem obavlja se preko Portala Svetlosti i Harmonije visokih vibracija. Nakon podešavanja, ceo sistem je odmah spreman za upotrebu.

U jednoj sesiji može da se podesi na 10 kanala, ne više od toga.

Podešavanje može da se izvrši u dva nivoa primene: praktičarski i master stepen s pravom prenosa i tom prilikom se dobija kvalifikacija Master Učitelj Visokovibracionog Sistema Kosmologije Novog vremena “30 Načina Samadhi”. Podešavanje na praktičarski stepen se vrši u tri sesije, na master stepen u 4 sesije.

 

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online.

Seminar izvodi: Dragana Stašević, Reiki Master Učitelj.

Uz inicijaciju i seminar, dobija se sertifikat i detaljan priručnik u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen: 150,00 eur

Kotizacija za Master Učitelj stepen: 250 eur