Izdvajamo

VILA BAJKOLIKA CAROBNICA

on on . Hits: 175

Blok Čarobnih Vilenjačkih Kanala. Kanali ovog bloka su ključ za čudesan svet gde mašta postaje stvarnost, a granice između svakodnevnog i magičnog se brišu. Otkrijte tajne vilenjačkih kanala, misteriozne i moćne puteve koji vode do dubokih znanja, neobičnih bića i nezamislivih mogućnosti. Svaki kanal je jedinstveno putovanje koje otkriva skrivene aspekte univerzuma i vaše unutrašnje biće.

Blok Vila Bajkovita Čarobnica je kolekcija čarobnih vilenjačkih kanala, svaki s posebnom svrhom i moći. Od energije magije koja otvara vrata čarobnim svetovima, preko mirotvornih mačaka i kraljevstava čarobnjaka, do izvora žive i mrtve vode koji donose isceljenje i preporod - svaki kanal je portal u drugačiju dimenziju postojanja.

Ovi kanali inspirišu, transformišu i obogaćuju. Oni su saputnici na vašem duhovnom putovanju, vodiči kroz složene lavirinte života i odgovori na pitanja koja još niste postavili. Dozvolite sebi da istražite ovaj svet sa otvorenim umom i srcem, i otkrijte magiju koja leži u dubini vaše duše.

VLASA - Energija Magije Program "Vlasa" vas obasipa energijom magije, otvarajući vrata čarobnog sveta gde se želje brzo ostvaruju. Ova svetlo-plava energija vas povezuje sa bajkovitim bićima, omogućavajući vam da se upoznate sa mnogim čarobnim likovima. U ovom magičnom prostoru, svaka vaša želja brzo se ispunjava, dajući vam snagu i samopouzdanje u vaše sposobnosti.

ČAROBNI ŠTAP - Program "Čarobni Štap" donosi moć da otvarate bilo koja vrata i ostvarujete želje. Ova svetlo-siva energija sa srebrnastim zvezdicama zahteva upotrebu štapa kao alata. Koristeći ovaj štap, možete manipulisati samo unutar ovog kanala energije, otvarajući nove dimenzije želja i mogućnosti.

VOĐA GNOMOVA - Program "Vođa Gnomova" vodi vas u svet gnomova, gde ćete upoznati njihovog vođu i vaše gnome-pomoćnike. Ova sivo-smeđa, guste teksture, energija vam pomaže u borbi za čistoću u svim aspektima vašeg života - u odnosima, poslu i ljubavi. Uz pomoć gnomova, zaštitite se od svih nevolja i očuvajte svoju sreću i bogatstvo.

SLATKI AMOR Program "Slatki Amor" je suptilan put do ljubavi. Ova topla, nežna, roze energija povezuje vas sa Amorom, zlatokosim anđelom ljubavi. Amorova energija je poput roze serpentina, koji može omekšati čak i one najtvrđe srca i otvoriti put ka važnim emotivnim porukama.

VILE-LEPTIRICE Program "Vile-Leptirice" vas uvodi u svet vilinske mudrosti i podrške. Šarene i živopisne energije vila obogaćuju vaš život, nudeći savete, lekovite recepte i pomoć u svakom aspektu. U susretu sa horom vila-leptira, doživite transformaciju, isceljenje i podršku u svakom trenutku.

MAČAK-BAJUN Program "Mačak-Bajun" nudi zaštitu i umirenje. Ova sivo-plava energija je mirotvorac koji može uspostaviti mir čak i među najnepomirljivijima. Daje zaštitu tokom pregovora, štiti i ujedinjuje ljude. Ovaj kanal deluje na visokom nivou, donoseći harmoniju i razumevanje u vaš život i zajednicu.

KRALJEVSTVO ČAROBNJAKA U programu "Kraljevstvo Čarobnjaka" imate mogućnost da pozovete bilo kog čarobnjaka i zatražite da postanete njegov učenik. Energetski kanal je plavkasto-siv, sa osećajem peckanja u različitim delovima tela. Vaše totemsko životinje takođe dolaze do vas u ovom kanalu, pružajući vam moćno i duboko iskustvo. Veoma moćan kanal!

IZVOR ŽIVE VODE "Izvor Žive Vode" je kanal gde ćete otkriti vodopad čiste, plave vode. Ali, prava Živa Voda, okružena tajnom, čeka na vas. Ovaj kanal vam omogućava da koristite Živu Vodu za isceljenje sebe i drugih, donoseći čudesne moći isceljenja i obnavljanja.

IZVOR MRTVE VODE U programu "Izvor Mrtve Vode", za isceljenje od bolesti potrebno je da se okupate u Mrtvoj Vodi. Energetski kanal je beli sa srebrnim nijansama, izuzetno moćan. Ovaj kanal donosi duboko isceljenje i transformaciju. Moćan transformativni kanal.

BAJKOLIKI ZMAJEVI Program "Bajkovliki Zmajevi" nudi vam priliku da pronađete svog ličnog zmaja i stvorite prijateljstvo koje traje čitav život. Svaki zmaj je jedinstven i moćan, a vi ćete naučiti njihova imena i kako da sarađujete sa njima. Zmajevi su vaši pomoćnici u svemu, pružajući podršku, snagu i mudrost. Pomoćnici u svemu…

 

DETALJI O PODEŠAVANJU:

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online.

Seminar izvodi: Dragana Stašević, Reiki Master Učitelj.

Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen za celokupan sistem: 100,00 eur

* Moguće je podešavanje za pojedinačne kanale, kotizacija na upit.