Izdvajamo

TESKA KARMA

on on . Hits: 152

TEŠKA KARMA: Energetski kanal za čišćenje i transformaciju karme

Energetski kanal 'TEŠKA KARMA' predstavlja snažnu podršku za one koji se suočavaju sa zahtevnim karmičkim zadacima. Karmički tereti, koji se mogu manifestovati u obliku emocionalnih, fizičkih, ili duhovnih izazova, često su rezultat kompleksnih interakcija i događaja iz prošlih života. Kanal 'Teška Karma' pruža podršku i olakšanje osobama koje nose ove teškoće, nudeći duboko isceljenje i transformaciju.

Ovaj energetski kanal je namenjen onima koji osećaju da ih teška karma opterećuje, bilo kroz ponavljajuće životne obrazce, izazovne odnose, ili unutrašnje sukobe koji izgledaju kao da nemaju jasan uzrok u sadašnjem životu. 'Teška Karma' nudi put ka razumevanju i otpuštanju ovih duboko ukorenjenih tereta, omogućavajući pojedincima da pronađu smirenje, jasnoću i napredak na svom duhovnom putovanju.

Kroz korišćenje kanala 'Teška Karma', praktičari mogu očekivati da će se suočiti sa svojim karmičkim izazovima na konstruktivan i oslobađajući način, pronaći ravnotežu i harmoniju u svojim životima, i krenuti napred sa obnovljenom energijom i svetlijom perspektivom.

Kanal efikasno uklanja blokade i prepreke na putu, pružajući univerzalnu lekovitu energiju. Pojačava intuiciju, izoštrava čula i jasnovidenje, te pomaže u spoznaji samog sebe i određivanju životnog puta.

'TEŠKA KARMA' omogućava stanje neutralnosti i harmonije, pomažući da se ne podlegne panici i histeriji. Ovaj kanal takođe obnavlja finansijsku energiju i čisti od negativnih želja. Posebno je efikasan u lečenju mentalnih poremećaja kao što su klaustrofobija, nemotivisani strahovi, amnezija, kao i protiv svih oblika magijskog uticaja.

Kanal se može koristiti za ublažavanje tranzicije duša, neutralizujući karmičke posledice abortusa i samoubistva. Čisti treću čakru. Može se koristiti kod dece za lečenje igromaničnog ponašanja i potencijalnih opasnih sklonosti.

'TEŠKA KARMA' može doneti promene u slučajevima neplodnosti i spontanih pobačaja, te se preporučuje za otvaranje kod trudnica radi rođenja zdravog deteta. Ovaj univerzalni lekoviti kanal efikasan je i protiv krvnog raka, normalizuje funkcije krvotvornih organa, leči sarkomu Kaposi, povećava imunitet, obnavlja crevnu floru, leči gnojne i septičke rane, kao i krvarenja iz materice.

Kanal može biti od ključne važnosti na granici između života i smrti, pomažući u stanjima kao što su anafilaktički šok, davljenje, koma i klinička smrt.

Kratka lista benefita 'TEŠKA KARMA' kanala:

  1. Dubinsko čišćenje podsvesti
  2. Zaštita od negativnih uticaja na svest i podsvest
  3. Povećanje mentalnih sposobnosti i intuicije
  4. Olakšanje izlečenja karmičkih bolesti
  5. Uklanjanje prepreka i prepreka
  6. Obnavljanje finansijske energije
  7. Lečenje mentalnih poremećaja i magijskih uticaja
  8. Neutralizacija karmičkih posledica
  9. Podrška trudnicama za zdravu trudnoću
  10. Povećanje imuniteta i obnavljanje zdravlja
  11. Pomoć na granici između života i smrti.

DETALJI O PODEŠAVANJU

Dostupni metodi podešavanja:
• Online (individualno)

Podešava:

Dragana Stašević, Učitelj duhovno energetskih metoda razvoja i oslobadjanja svesti.

Uz podešavanje se dobija detaljan priručnik kao i sertifikat u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen: 30,00 Eur