Izdvajamo

CAROBNA METLA

on on . Hits: 147

Kanal "Čarobna Metla" je deo "Blok Magičnih Energija", koji se ističe kao kolekcija izuzetno moćnih energetskih alata sa magičnim svojstvima. Svaku energiju unutar ovog bloka je moguće odabrati pojedinačno ili u celini, sa ili bez prava prenosa, uz dodatne specijalne pogodnosti.

Ovaj blok nudi jedinstven pristup različitim energetskim tehnikama, omogućavajući praktikantima da prošire svoje sposobnosti i znanje u magijskim umetnostima. Bez obzira da li ste početnik ili napredni praktikant, "Blok Magičnih Energija" pruža raznovrstan asortiman alata koji mogu obogatiti i unaprediti vašu svetlu magijsku praksu.

Kanal "ČAROBNA METLA" predstavlja jedinstvenu duhovno-energetsku magičnu silu, simbolizujući moćnu alatku za transformaciju života. Ovaj kanal, sa svojom snažnom vibracijom, deluje kao zaista čaroban atribut, sposoban da "izmete" sve nepotrebno iz vašeg života i "zamete" sve što vam je potrebno za ispunjenje i sreću.

Zamislite moć kojom možete da očistite svoj životni prostor od finansijskih problema, ličnih teškoća, osećaja usamljenosti, negativnih misli i emocija. Kanal "ČAROBNA METLA" vam omogućava da se oslobodite niskog samopoštovanja, neizvesnosti i svih onih stvari koje vas koče u napretku.

Uz "ČAROBNU METLU", ne samo da čistite svoj život od negativnosti, već i otvarate put ka novim mogućnostima. Zametite put za karijeru, finansijski uspeh, nove prilike, ljubavne veze, čak i brak. Ovaj kanal donosi ljubavnike, sreću i otvara široke i svetle puteve ka boljoj budućnosti.

"ČAROBNA METLA" je izuzetno efikasna u ritualima, gde njena energija može biti usmerena za konkretne ciljeve i želje. Ovo nije običan alat, već moćan kanal koji transformiše, čisti i obogaćuje vaš život na najpozitivnije načine.

Kanal "ČAROBNA METLA" predstavlja magiju u pravom smislu te reči, alatku koja vam daje moć da oblikujete svoj život kako želite, čisteći stari i otvarajući novi, bolji put.

Dostupni metodi podešavanja:
• Online. Indvidiualno.

Seminar izvodi: Dragana Stašević, Reiki Grand Master Učitelj
Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik i sertifikat u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen: 50,00 Eur