Izdvajamo

BISER LJUBAVI

on on . Hits: 109

BISER LJUBAVI - Blok Ljubavi i Harmonije. Otkrijte dubinu i lepotu vašeg unutrašnjeg bića kroz "Biser Ljubavi" - Blok ljubavi i harmonije. Svaki od energetskih tokova u ovom bloku je pažljivo odabran da vas vodi kroz put transformacije, ljubavi i samospoznaje.

PRISLA - Anđeo Čuvar Vašeg Zdravlja Prisla je vaš lični medicinski anđeo čuvar. Ovaj energetski tok vam pomaže da prepoznate i izlečite unutrašnje blokade i fizičke slabosti. Kroz Prislu, vaša aura postaje jača, vaše telo se čisti i obnavlja, donoseći vam vitalnost i energiju.

TROJŽURA - Ratnik Zaštite Trojžura je vaš štit od vanjskih energetskih uticaja. Ovaj tok vas štiti od negativnih energija, stvarajući oko vas i vaše porodice sigurno utočište. Postanite otporni na stres i negativnost iz vašeg okruženja.

AURATON - Magnet za Novac Auraton privlači financijski uspeh i obilje. Ovaj tok otvara puteve ka novim prilikama, pomažući vam da privučete bogatstvo i prosperitet. Savladajte umetnost manifestacije bogatstva i obilja.

PRAKUULA - Put Razvoja Prakuula je vaš vodič u učenju i razvoju. Ovaj energetski tok poboljšava vaše sposobnosti i pomagaće vam da steknete nova znanja i veštine. Idealno za one koji teže ličnom i profesionalnom razvoju.

SLAVA MEDIČI - Tok Slave i Počasti Slava Mediči vas okružuje aurama uspeha i priznanja. Ovaj tok pojačava vašu harizmu, dajući vam poštovanje i divljenje od drugih. Osnažite svoj društveni status i ugled.

BOREJ - Uspon Bogoljudi Borej vas vodi na putu duhovnog rasta i razvoja. Ovaj tok sa svojim “ključajućim” vibracijama probija unutrašnje barijere, podstičući vas na transformaciju i samopreispitivanje.

SANTE KAS - Obilje Ljubavi Santé Kas je izvor neiscrpne ljubavi. Ovaj potok vam omogućava da dajete i primate ljubav u obilju, poboljšavajući vaše međuljudske odnose i unapređujući vaš emotivni život.

DRON TO PAU - Tok Ispunjenih Želja Dron To Pau je vaš pomoćnik u ostvarivanju snova. Ovaj potok vam pomaže da jasno vizualizujete i realizujete vaše želje i ciljeve, pretvarajući vaše snove u stvarnost.

IRIHON - Tok Najviših Vibracija Irihon vam otvara vrata viših sfera svesti. Ovaj potok vam omogućava da se povežete sa univerzalnom energijom, proširujući vašu svest i intuiciju.

Svaki od ovih tokova predstavlja ključ za otključavanje potencijala vašeg unutrašnjeg bića i otvara put ka ispunjenom i harmoničnom životu. Kroz "Biser Ljubavi", da postanete majstor svog postojanja, uskladite se sa svojom dušom i pronađite duboki mir i radost.

Takodje, svaki od ovih tokova u "Biseru Ljubavi" se može dodatno pojačati i produbiti kroz praktikovanje posebne čarobne formule. Ova formula služi kao ključ za aktiviranje i intenziviranje energija svakog kanala, doprinoseći time jačem i dubljem iskustvu. Praktikovanjem ove formule, se mogu maksimalno iskoristiti moći svakog energetskog kanala, postižući time brže i efikasnije rezultate u svojim duhovnim i životnim nastojanjima.

DETALJI O PODEŠAVANJU:

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online.

Seminar izvodi: Dragana Stašević, Reiki Master Učitelj.

Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen za celokupan sistem: 70,00 eur

* Moguće je podešavanje za pojedinačne kanale, kotizacija na upit.