Izdvajamo

ZELENILO

on on . Hits: 79

Kanal "ZELENILO", simbolizuje obnavljanje i rast u svim aspektima života. Svojom univerzalnošću i blagošću, ovaj kanal je pogodan za širok spektar upotreba i nudi podršku u različitim sferama života i razvoja.

Karakteristike kanala "ZELENILO":

  1. Univerzalna primena: Kanal je izuzetno blag i može se koristiti bez ograničenja, čineći ga idealnim za svakodnevnu upotrebu u različitim situacijama.

  2. Podrška rastu i razvoju: Podstiče rast i razvoj u svim oblastima - od biljaka do ljudskih planova i ambicija. Pomaže u obnavljanju i unapređenju na svim nivoima.

  3. Obnova ćelija organizma: Efikasan u podsticanju obnove i regeneracije ćelija, što doprinosi vitalnosti i zdravlju organizma.

  4. Preporadjanje Života: Podstiče procese obnavljanja i rađanja novog života, pružajući energiju i vitalnost za nove početke.

  5. Borba protiv starenja: Nudi podršku u procesima usporavanja starenja, revitalizacije i obnavljanja telesnih funkcija.

  6. Započinjanje novih ciklusa: Pomaže započinjanje novih ciklusa u odnosima, karijeri, ličnim projektima ili bilo kojim drugim planovima, kanal "Zelenilo" pomaže u postavljanju čvrstih temelja za budući rast i uspeh.

Kanal "Zelenilo" predstavlja snažan izvor univerzalne energije za obnovu, rast i razvoj, pružajući korisnicima vitalnost i podršku potrebnu za ostvarivanje ličnih ciljeva i ambicija, kao i za održavanje zdravlja i vitalnosti.

Preporučujemo ga kao kanal oporavka posle seansi čišćenja, kompleksnih isceljivanja i slično.

DETALJI O PODEŠAVANJU

Dostupni metodi podešavanja:
• Online (individualno)

Preduslov: Nema.

Podešava:
Dragana Stašević, Učitelj duhovno energetskih metoda razvoja i oslobadjanja svesti.

Uz podešavanje se dobija detaljan priručnik kao i sertifikat u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen: 30,00 Eur