Izdvajamo

BLOK "ZVEZDOCATAC"

on on . Hits: 81

Blok Kanala "ZVEZDOČATAC" - Vaš Portal ka Energijskim Tajnama Plejada

Blok energija "Zvezdočatac" je visokovibracioni blok čiji su kanali direktno povezani sa sazvežđem Plejada, poznatim po svojim čudesnim energetskim karakteristikama i dubokom duhovnom značaju. Kroz podešavanje na ovaj blok, praktičari se spajaju sa svetlosnim bićem Plejada - Zvezdočatcom, koji ih dalje vodi kroz proces transformacije i duhovnog prosvetljenja. Ovaj set kanala nudi jedinstvene energije koje pročišćavaju, štite i proširuju vašu svest, omogućavajući vam da ostvarite vaš puni potencijal.

Benefiti praktikovanja kanala "Zvezdočatac":

  • Proširenje svesti i duhovno usklađivanje: Povežite se sa svojim JA JESAM Prisustvom i Višim planovima, integrišući sve čakre u ujedinjenu čakru.
  • Zaštita i pročišćavanje: Čistite se od negativnih energetskih uticaja štiteći sebe i svoj dom.
  • Finansijska stabilnost: Otvorite i očistite svoje novčane kanale, privlačeći obilje i povoljne događaje.
  • Duhovna retrospekcija: Aktivirajte ćelije pamćenja za sakupljanje i spajanje iskustava iz prošlih inkarnacija, pronalazeći unutrašnji mir i smirenje.
  • Pronalaženje uzroka porodičnih i finansijskih problema: Razotkrijte korene finansijskih teškoća i porodičnih problema, koristeći energiju za manifestaciju vaših ciljeva i želja.
  • Razvoj ekstrasenzornih sposobnosti: Otkrijte moći jasnovidnosti i dobijte konkretne odgovore na svoja pitanja kroz energetski Zrak.
  • Pomoć dušama na prelasku: Radite sa energijom oproštaja i ispraćanja, pomažući dušama da nađu put u Više sfere.

Blok “ZVEZDOČATAC” se sastoji iz 7 energetskih kanala:

Kanal SAKTON predstavlja jedinstvenu dimenziju spiritualne energije, koja se na suptilnom nivou manifestuje kao prozračno-žuta svetlost, ulazeći u ljudsko telo kroz krunsku čakru. Ova svetlost se karakteriše vrlo izraženim mirisom ozona, što potvrđuje njen moćan energetski naboj. Kada energija SAKTON ulazi u telo, ona ga ispunjava poput posude, sve do temena a zatim prelivajući se iz glave, nazad do četvrte, ili srčane, čakre. Takav tok energije ne samo da čuva vitalnost već i otvara put za ispoljavanje planova duše.

SAKTON energija nudi ne samo fizičko ispunjenje, već i duboko duhovno isceljenje. Ako je osoba dovoljno otvorena, efekti isceljivanja fragmenata prošlosti će se brzo manifestovati, omogućavajući oslobađanje od starih emocionalnih rana i trauma. Energija proširuje svest, spajajući sa "JA JESAM PRISUSTVOM" i povezujući vas sa višim dimenzijama i samim Izvorom.

Veoma važna funkcija energije SAKTON u kontekstu energetskih praksi jeste njena sposobnost da sjedini sve čakre u jednu, stvarajući Ujedinjenu Čakru iz Svetlosti, lokalizovanu u Anahati ili srčanoj čakri. Ova ujedinjena čakra nije samo energetsko stanje, već i stanje potpune harmonije svih nivoa bića, što praktičarima omogućava da u potpunosti iskoriste sve prednosti svetlosnih energija. U takvom stanju, osoba postaje kanal kroz koji nesmetano teče univerzalna životna energija, omogućavajući dostizanje viših stanja svesti i duhovne prosvetljenosti.

Kanal PEREKRUT simbolizuje intenzivnu energiju transformacije koja se na suptilnom planu manifestuje kao moćan talas zelenkasto-žute energije. Na fizičkom planu, ovaj energetski talas se najčešće oseća kao osetno zagrevanje, što ukazuje na njegovu aktivnu i snažnu prirodu. Energija kanala PEREKRUT poseduje izrazito čistilačke sposobnosti, posebno kada je reč o neutralisanju namernih negativnih uticaja koji su usmereni ka vama s ciljem da vam naude ili smanje vaše sposobnosti i potencijale.

Ključna karakteristika ovog kanala je njegova sposobnost da koristi drevne simbole kao nosioce energije. Ti simboli, kad su napunjeni energijom PEREKRUT, služe kao zaštitnici ne samo vašeg ličnog energetskog polja, već i vašeg doma ili radnog prostora od svih vrsta negativnih energetskih uticaja. Simbol se može nositi kao amulet ili postaviti u prostoru gdje stalno deluje kao štit protiv negativnih sila.

Energija PEREKRUT, stoga, ne samo da čisti postojeće negativne uticaje, već stvara i snažnu barijeru koja sprečava njihov ponovni ulazak. Ova zaštita je pogotovo efikasna u prostorima gde su visoke koncentracije negativnih energetskih uticaja, čime se stvara mirnije i pozitivnije okruženje za sve prisutne.

Kanal VIRALIJUM je posebno usmeren na čišćenje i optimizaciju novčanog toka u vašem životu. Ova energija se na suptilnom nivou manifestuje kao snažna, plavkasta vibracija koja teče pravolinijski i ciljano. Njena moć je posebno usmerena na donje čakre, gde snažno deluje na otvaranje i čišćenje energetskih puteva koji su direktno povezani sa finansijskim blagostanjem.

VIRALIJUM radi na principu oslobađanja blokada koje mogu sprečavati slobodan protok finansijskih energija. Kroz intenzivno ispunjavanje i harmonizaciju donjih čakri, ovaj energetski kanal omogućava da se novčani tokovi u vašem životu otvore i poboljšaju. Rezultat je serija povoljnih događaja koji mogu dovesti do finansijske stabilnosti i prosperiteta.

Upotreba energije VIRALIJUM može biti izuzetno korisna za one koji se suočavaju sa finansijskim teškoćama ili stagnacijom, jer ne samo da čisti postojeće energetske blokade već i privlači pozitivne finansijske prilike. Takođe, ovaj kanal može pomoći u osnaživanju samopouzdanja i osećaja vrednosti kada je reč o upravljanju i privlačenju novca, čime se stvara stabilnija i bogatija budućnost.

Kanal SOKVAR predstavlja zeleni potok energije, širok i ravnomeran, koji ulazi u telo sa osećajem trnaca i blago bodljikave senzacije. Ova energija je specifično usmerena na identifikaciju i rešavanje porodičnih problema koji su često koren finansijskih teškoća kao što su siromaštvo, dugovi i beda. SOKVAR efikasno pokazuje da li su finansijski problemi povezani s muškom ili ženskom linijom porodice, omogućavajući jasniju sliku o uzrocima i mogućim rešenjima.

Na fizičkom nivou, energija SOKVAR aktivno radi sa zubima i nogama, ponekad izazivajući oštre, bolne ubode koji su indikativni za energetsku aktivnost u tim oblastima. Ova energija takođe deluje na srčani centar, šireći ga i čisteći, što doprinosi emocionalnom oslobađanju i poboljšanju srčane funkcije.

Jedan od ključnih aspekata SOKVAR-a je njegova sposobnost da briše ograničavajuće mentalne postavke, otvarajući put za manifestaciju ličnih ciljeva i želja. Korišćenje ove energije može biti posebno korisno prilikom učestvovanja u lutrijama ili drugim aktivnostima gde je željeno privlačenje prosperiteta i sreće.

Energija SOKVAR deluje na nivou četiri više čakre, čime se naglašava njen uticaj na više duhovne i emocionalne aspekte bića. Otvorena za dugotrajnu upotrebu, SOKVAR može biti aktivna tokom celog dana ili noći, pružajući kontinuiranu energetsku podršku i duhovnu asistenciju. Ovo čini SOKVAR izuzetno potentnim alatom za one koji traže dugoročno energetsko usklađivanje i duhovno obogaćivanje.

Kanal ELARDA predstavlja energiju-Zrak, karakterističnu po svojoj brzoj, ravnoj i jasnoj vibraciji. Boja ove energije je tamno ljubičasta sa nježnim lila odsjajima, što dodatno naglašava njenu dubinu i mističnost. Ova energija je posebno usmerena na razvoj i pročišćavanje sposobnosti jasnovidenja, intenzivno radeći na čišćenju i proširivanju energetskog centra Trećeg oka.

ELARDA omogućava praktičarima da dobiju jasne odgovore na svoja pitanja kroz konkretne vizualne prikaze ili slike. Ova energija funkcioniše tako što se aktivira nakon što se postavi specifično pitanje, omogućavajući Zraku da usmeri svoju snagu na otkrivanje i pružanje odgovora.

Pre početka rada sa energijom ELARDA, važno je da korisnik jasno formuliše pitanje koje želi da postavi. Nakon postavljanja pitanja, aktivira se energetski Zrak ELARDA, koji zatim vodi praktičara kroz proces vizualizacije i otkrivanja odgovora. Ovaj proces ne samo da podstiče dublje razumevanje i uvide, već i omogućava praktičaru da razvije i finije uskladi svoje sposobnosti percepcije kroz Treće oko.

Kanal ELARDA je stoga izuzetno koristan za one koji žele da prodube svoje intuitivne sposobnosti, posebno u kontekstu jasnovidenja i duhovnog vođenja. Kroz svoje jasno usmerene vibracije, ELARDA pomaže u otvaranju i širenju percepcije, nudeći praktičarima pristup višim nivoima duhovne spoznaje i razumevanja.

Kanal AKTARIUS, poznat i kao Žezlo Zvezdočatca, predstavlja suptilnu energiju svetlo žute boje koja se intenzivno fokusira na srčani centar, čakru Anahata.

Kanal AKTARIUS poseduje i bogat informacioni potencijal, omogućavajući praktičarima da postave važna pitanja i dobiju korisne uputstva i smernice za lični razvoj i duhovno napredovanje.

Ova energija ima izrazito važnu ulogu u procesima oproštaja i ispraćaja, te se specijalizuje za otpuštanje duša koje su umrle, usmeravajući ih ka novim svetovima za novi život i iskustvo. AKTARIUS nudi pomoć "zaglavljenim" dušama koje se nalaze između svetova, omogućavajući njihovo oslobađanje u Više sfere. Posebnu podršku u radu s ovom energijom pruža sam Zvezdočatac, vodič ovog bloka, koji sa svojim magičnim Žezlom aktivno učestvuje u procesima vodiča i prelaska duša.

 

Blok ZVEZDOČATAC čini grupa energetskih kanala koji, svaki na svoj način, doprinosi različitim aspektima duhovnog razvoja i energetske harmonizacije. Od čišćenja finansijskih blokada, preko razvijanja intuitivnih sposobnosti, do oslobađanja duša i pružanja duhovnog vodjstva, svaki kanal unutar ovog bloka ima specifičnu ulogu koja praktičarima omogućava da dublje istraže i razumeju svoje unutrašnje biće i povezanost s univerzalnim energetskim tokovima. Integracija i primena ovih energija mogu značajno doprineti ličnom i kolektivnom duhovnom napretku, nudeći alate i uvide koji su potrebni za prelaženje na više nivoe svesti i postizanje duhovnog sklada.

••••• 

Način pohađanja obuke: Online, individualno.
Preduslov: Nema.

Predavač: Dragana Stašević, Reiki Grand Master Učitelj.
Kotizacija: 100,00 eur (plaćanje u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan uplate).

Svaki polaznik će, uz obuku, dobiti elektronsku verziju priručnika i sertifikata. Stečene veštine i energije mogu se koristiti kako za ličnu primenu, tako i za pružanje pomoći drugima.