Izdvajamo

MAGICNE MAKAZE

on on . Hits: 165

Kanal "Magicne Makaze" je deo "Blok Magičnih Energija", koji se ističe kao kolekcija izuzetno moćnih energetskih alata sa magičnim svojstvima. Svaku energiju unutar ovog bloka je moguće odabrati pojedinačno ili u celini, sa ili bez prava prenosa, uz dodatne specijalne pogodnosti. Ovaj blok nudi jedinstven pristup različitim energetskim tehnikama, omogućavajući praktikantima da prošire svoje sposobnosti i znanje u magijskim umetnostima. Bez obzira da li ste početnik ili napredni praktikant, "Blok Magičnih Energija" pruža raznovrstan asortiman alata koji mogu obogatiti i unaprediti vašu svetlu magijsku praksu.

Kanal "MAGIČNE MAKAZE" predstavlja snažan magični energetski alat koji vam omogućava da "odsecate" sve što vas opterećuje u životu. Ove magične makaze su simbol transformacije i oslobađanja, omogućavajući vam da se rešite bolesti, nesreća, nepotrebnih odnosa i veza koje vas vuče ka dole.

Zamislite moć kojom možete "iseći" puteve i staze za različita materijalna i nematerijalna dobra, potrebne ljude i veze. "Čarobne Makaze" vam omogućavaju da sečete prepreke na vašem putu, oslobađajući vas od svega što vam više ne služi i stvara prostor za nove, pozitivne stvari u vašem životu.

Osim uklanjanja prepreka, ove makaze mogu biti korišćene i za precizno "uređivanje" vašeg života. Možete "iseći" strah od budućnosti i "ubaciti" srećnu starost, zameniti usamljenost brakom, ili bilo koju drugu željenu transformaciju. Energija kanala je posebno osetljiva i efikasna u radu sa suptilnim nivoima postojanja, pružajući vam neophodnu preciznost i delikatnost u procesu transformacije.

Kanal "MAGIČNE MAKAZE" nije samo alat za odsecanje negativnosti; to je sredstvo za kreativno preoblikovanje vašeg života, omogućavajući vam da precizno oblikujete svoju stvarnost, uklanjajući stare obrasce i stvarajući nove, bolje i ispunjenije.

Dostupni metodi podešavanja:
• Online. Indvidiualno.

Podešavanje izvodi: Dragana Stašević, Učitelj Duhovno energetskih metoda
Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik i sertifikat u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen: 50,00 Eur