Izdvajamo

MAGICNI CRNI BARUT

on on . Hits: 67

Magični kanal “CRNI BARUT” predstavlja energetski kanal isprepleten misterijama kosmičkog izvora Siriusa. Ovaj visokovibracioni tok energije nije samo štit od profanih vibracija svakodnevice, već i svojevrsna energetska alhemija koja transformiše vašu duhovnu stvarnost.

Efekti Kanala "Crni Barut":

Očistite svoj životni prostor – Uz spaljivanje simbola neuspeha i prokletstava, "Crni Barut" će pročistiti vaše prostore od sablasti zavisti i rastrojstava. Oslobodiće vas od tudje radoznalosti i talasa zlobe koji slabe vašu porodičnu auru i unutrašnji mir.

Brzina i sigurnost aktivacije – Kroz brzu invokaciju, ovaj kanal nepogrešivo obnavlja propuste u vašem energetskom polju uklanjajući magične uticaje koji dolaze od konkurenata u poslu.

Arsenal protiv tamnih sila – Budite neprikosnoveni u obrani protiv crne magije, uroka i svih oblika zle zavisti. "Crni Barut" predstavlja bastion koji nijedna negativna energija ne može prodrmati.

Buđenje Centara Moći – Aktivirajte najsvetlije tačke vaše duše: srčanu Anahatu i žestoku Manipuru. "Crni Barut" će ispunjavati vaše biće svetlošću, pročišćavajući vas od unutrašnjih entiteta i spoljašnjih prijetnji.

Duhovno ojačanje i prosvetljenje – Osetite kako se vaša unutrašnja snaga obnavlja i kako vaše energetsko polje postaje svetlije i stabilnije, spremno da se suoči sa izazovima svakodnevnog života.

Sveobuhvatna zaštita doma i porodice – Zaštita koju "Crni Barut" pruža se širi daleko izvan vaših ličnih granica. Stvara zaštitni balon oko vaše porodice i doma, pružajući mir i sigurnost svima pod vašim krovom.

Sagorite sve što vam ne služi, i čuvajte sve što Vam je dragoceno. Otvorite se za "Crni Barut" i pustite da vaša egzistencija procveta uz svetlost i harmoniju koje nudi ovaj tajanstveni kanal.

Izvor energije: Sirius

Može se primenjivati kako za sebe tako i za druge, u živom kontaktu ili distanciono.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online.

Seminar izvodi: Dragana Stašević, Reiki Master Učitelj.

Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen: 50,00 eur