Izdvajamo

BOG PERUN

on on . Hits: 241

Perun, moćni bog gromova i nebeski ratnik iz staroslovenskog panteona, predstavlja simbol nepokolebljive snage, hrabrosti i pravde. Kao zaštitnik ljudi i simbol ratničke odvažnosti, Perunova prisutnost odzvanja kroz vekove, donoseći mudrost i inspiraciju generacijama. U modernom dobu, Perunova energija i dalje odzvanja, pružajući snagu i ohrabrenje onima koji teže da prevaziđu izazove i ostvare svoje ciljeve.

Perunova Magija: Put Hrabrosti i Transformacije

Perunova magija je kao most između drevnih tradicija i savremenog sveta, gde arhetipska energija Ratnika služi kao vodič kroz životne borbe. Ova energija nas uvodi na put transformacije, koji podstiče razvoj unutrašnje snage, samopouzdanja i odlučnosti. Iako se tradicionalno smatra zaštitinikom muškaraca, pametnim i hrabrim ženama će itekako podeliti svoju snagu i mudrost.

U radu na informacionom kanalu Boga Peruna treba očekivati snažan priliv energije i poriv za akcijom. Budući da je karakteristika ove energije “bojeva magija”, nema mesta sumnjama, samosažaljenju, neodlučnosti. Pogodan je za one koji su rešili neke stvari popraviti jednom za svagda, tada i podrška kanala Boga Peruna ne žali niti sile niti znanja dati čoveku za ostvarenje njegovih istinskih ciljeva.

Benefiti Perunove magije uključuju:

  1. Osnaživanje lične snage: Inspirisan Perunovom neustrašivošću, ovaj kanal nudi razvoj unutrašnje snage i hrabrosti, ključne za suočavanje sa životnim izazovima.
  2. Duboko čišćenje i zaštita: Prakse čišćenja u ovom kanalu pomažu u oslobađanju od negativnih uticaja, štiteći dušu i um, te čuvajući emocionalno blagostanje.
  3. Prevazilaženje prepreka: Perunova energija vodi kroz procese uklanjanja prepreka, otvarajući puteve ka ličnom i poslovnom uspehu.
  4. Podrška u poslovnom razvoju: Savladavanje poslovnih izazova postaje lakše uz mudrost i snagu koju Perunova magija pruža.
  5. Harmonija i ravnoteža: Učenje kako balansirati akciju i introspekciju, ova praksa donosi unutrašnji mir i jasnoću.
  6. Razvoj Intuicije: Intuitivno vođstvo je ključno u ovoj praksi, podstičući snažnije odluke i duboko razumevanje sebe i sveta.

Perunova magija nije samo prizivanje drevnih sila; ona je put ka ličnom osnaživanju i samospoznaji. Kroz ovu praksu, stari simboli i rituali dobijaju novi život, osvetljavajući put savremenom čoveku ka dubljoj vezi sa svetom i sa sobom.

 

Dostupni metodi podešavanja:
• Online. Indvidiualno.

Seminar izvodi: Dragana Stašević, Učitelj Duhovno Energetskih Metoda
Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik i sertifikat u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen: 50,00 Eur