Izdvajamo

NOVI KVALITET

on on . Hits: 117

Energetski kanal "Novi Kvalitet" predstavlja snažan instrument u domenu duhovno-energetskih metoda, osmišljen da donese značajne promene u životu pojedinca. Ovaj kanal nije samo alat za transformaciju i harmonizaciju, već se odlikuje i svojom sposobnošću da se kombinuje sa svim ostalim kanalima Energetskog bloka 21. vek. Njegova transformaciona snaga doprinosi povećanju efikasnosti i sinergiji kada se koristi u kombinaciji sa drugim kanalima, bez obzira na sferu primene.

Karakteristike i benefiti kanala "Novi Kvalitet":

  1. Dubinsko čišćenje i duhovna evolucija: Kanal donosi proces čišćenja na dubokom nivou i prelazak čakri na viši nivo duhovnog razvoja.
  2. Jačanje veze sa zemljom: Omogućava snažnu povezanost sa energijom Zemlje, koristeći njeno jezgro kao izvor ishrane, te podstiče povezanost sa Višim Ja.
  3. Celularna rekonfiguracija: Analogno preuređuje strukturu ćelija, što može usporiti proces starenja i unaprediti opštu sudbinu pojedinca.
  4. Hormonska ravnoteža i pomlađivanje: Kanal ima pozitivan uticaj na hormonski sistem, doprinoseći pomlađivanju i lečenju bolesti uzrokovanih hormonskim disbalansom.
  5. Mentalna jasnoća i logičko razmišljanje: Podstiče bolju percepciju stvarnosti, povećava snalažljivost i logičko razmišljanje, što je ključno za donošenje mudrih odluka.
  6. Zaštita i uspeh: Pruža zaštitu od zavođenja, zamki i pada, te favorizuje uspeh u različitim životnim poduhvatima.

Ovaj energetski kanal je savršen za one koji teže holističkom pristupu u razvoju ličnih i duhovnih kapaciteta, naročito kada je potrebna koordinacija više energetskih praksi u cilju postizanja optimalnih rezultata.

 

DETALJI O PODEŠAVANJU

Dostupni metodi podešavanja:
• Online (individualno)

Preduslov: Nema.

Podešava:
Dragana Stašević, Učitelj duhovno energetskih metoda razvoja i oslobadjanja svesti.

Uz podešavanje se dobija detaljan priručnik kao i sertifikat u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen: 30,00 Eur