Izdvajamo

CAROBNO OGLEDALO

on on . Hits: 169

Kanal "Čarobno Ogledalo" je deo "Blok Magičnih Energija", koji se ističe kao kolekcija izuzetno moćnih energetskih alata sa magičnim svojstvima. Svaku energiju unutar ovog bloka je moguće odabrati pojedinačno ili u celini, sa ili bez prava prenosa, uz dodatne specijalne pogodnosti. Ovaj blok nudi jedinstven pristup različitim energetskim tehnikama, omogućavajući praktikantima da prošire svoje sposobnosti i znanje u magijskim umetnostima. Bez obzira da li ste početnik ili napredni praktikant, "Blok Magičnih Energija" pruža raznovrstan asortiman alata koji mogu obogatiti i unaprediti vašu svetlu magijsku praksu.

Kanal "Čarobno Ogledalo" predstavlja visoko-vibracionu duhovno-energetsku tehnologiju koja služi kao supermodulator telesnog izgleda i modifikator lepe figure. Ovaj kanal nije samo alat za fizičku transformaciju, već i pametan energetski partner u vašem putovanju ka idealnom telesnom izgledu i dobrobiti.

Zamislite ogledalo koje ne samo da odražava vašu spoljašnjost, već aktivno radi na poboljšanju vašeg fizičkog izgleda. "Čarobno Ogledalo" formira savršen abdominalni mišić, sagoreva nepoželjni masni sloj ili ga redistribuira tamo gde je potrebno dodati. Osim toga, ovaj kanal zateže kožu i jača vaše telo, po želji delujući kao energomasažer.

Praktičari ovog metoda se tokom sesije, u vizualu, tri puta gledaju u ogledalo, fiksirajući sliku sebe koja im se najviše dopada. Sa tom slikom nastavljaju dalje raditi, koristeći energiju "Čarobnog Ogledala" koja je inteligentna i informativna. Energija ovog kanala nije samo pasivna; ona aktivno komunicira i prilagođava se individualnim potrebama i namerama korisnika.

"Čarobno Ogledalo" je više od običnog reflektora fizičkog izgleda - to je prozor u svet gde možete oblikovati svoju spoljašnjost onako kako želite, koristeći se inteligentnom energijom koja razume i podržava vaše ciljeve. Ovo je kanal koji donosi transformaciju, ne samo u ogledanju, već i u stvarnom osećaju i izgledu vašeg tela.

••••• 

Dostupni metodi podešavanja:
• Online. Indvidiualno.

Seminar izvodi: Dragana Stašević, Reiki Grand Master Učitelj
Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik i sertifikat u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen: 50,00 Eur