Izdvajamo

ZENSKA MAGIJA ATLANTIDE

on on . Hits: 156

ŽENSKA MAGIJA ATLANTIDE - Otkrivanje suštine, moći i senzualnosti kroz atlantiđansku magiju

Magična energija Atlantide, suptilna i snažna, budi se u srcu svake žene, pozivajući je da otkrije svoje pravo biće. Ova energija nije samo metafora - ona je stvarna, pulsirajuća sila koja u svakoj od nas čeka da bude probuđena. Ženska Magija Atlantide nas uči kako da uskladimo svoju suštinu sa univerzalnim energijama, kako bismo otkrili svoju magijsku moć, senzualnost i sposobnost da komuniciramo sa svetom oko nas. I ne samo svetom oko nas već i sa drevnim tehnologijama Atlantidjana manifestujući magiju u životu žene.

Srž ove magije leži u harmoničnom povezivanju dva elementa - Vode i Vatre (Sunce). Voda, fluidna i prilagodljiva, simbolizuje emocionalnu dubinu i intuitivnu snagu. Vatra, energična i živa, predstavlja strast, kreativnost i transformaciju. Njima je dodata i treća komponenta – Ženski Ipostas i kada ovi elementi rade zajedno, stvaraju ne samo simbiozu, već moćan Trio koji omogućava ženi da istraži i ispolji svoje najdublje potencijale.

Moćni Trio poseduje magiju Atlantiđana i može da manifestuje kristalnu prirodu, stvarajući isceliteljske kristale neobičnih oblika i boja za brzo izlečenje raznih bolesti. Ovi kristali nisu obični; oni su odraz visoke inteligencije i sposobnosti da se uključe u našu energetsku strukturu, pružajući nam ne samo fizičko, već i duhovno isceljenje. Lekoviti Kristali Atlantide zahvaljujući sopstvenoj inteligenciji, ugrađuju se u energetsku strukturu, direktno delujući na problematične organe.

Element Vatre (Sunce) daje ženi moćne manifestacije seksualnosti, magičnu privlačnost, šarm i isceliteljske sposobnosti. Omogućava aktivaciju sunčevih zraka u dlanovima i akumulaciju ove energije. Ispoljava eterične pomagače i zaštitnike - vatrene solarne duhove.

Element Vode u ovom Triju, povezuje žene sa elementalima mora i okeana (nimfe, delfini, undine, zlatne ribice). Atlantiđanska magija nas uči kako da se povežemo sa ovim bićima mora i okeana - nimfama, delfinima, undinama koja su simboli duboke povezanosti sa prirodom i elementom Vode koji teče u svima nama.

Element Vode manifestuje u ženi magiju zavođenja, dajući glatkoću pokreta, fluidnost, nežnost i lepotu kože.

Srž ove magije leži u harmoničnom povezivanju dva elementa - Vode i Vatre. Voda, fluidna i prilagodljiva, simbolizuje emocionalnu dubinu i intuitivnu snagu. Vatra, energična i živa, predstavlja strast, kreativnost i transformaciju. Sinergija Sunca i Vode stvara žensku spoljašnju i unutrašnju lepotu, obdarujući je i snagom i lakoćom, razigranošću ismirenošću, privlačnošću i dubokom mudrošću.

Benefiti praktikovanja energije Ženska Magija Atlantide:

  1. Povezivanje sa Informacionim Kanalom Atlantide: Omogućava pristup mudrosti i znanju Atlantide, povezujući žene sa drevnim tehnologijama i informacionim tokovima Atlantiđana. Ovo povezivanje nudi dublje uvide i razumevanje skrivenih aspekata postojanja i omogućava integraciju drevne mudrosti u moderni život.
  2. Otkrivanje unutrašnje suštine: Pomaže ženama da prepoznaju i osnaže svoju pravu suštinu i jedinstvenost.
  3. Usklađivanje sa Univerzalnim Energijama: Omogućava dublje razumevanje i povezivanje sa univerzalnim energijama, podstičući unutrašnji rast i razvoj.
  4. Jačanje intuicije i emocionalne dubine: Kroz rad sa elementom Vode, razvija se veća intuitivna snaga i emocionalna dubina.
  5. Podsticanje kreativnosti i transformacije: Element Vatre budi strast, kreativnost i sposobnost transformacije, podstičući pozitivne promene u životu.
  6. Isceljivanje i duhovni razvoj: Kristali Atlantide nude moć isceljenja i duhovnog razvoja, delujući na fizičko i energetsko telo.
  7. Povećanje seksualne energije i privlačnosti: Element Vatre (Sunce) povećava seksualnu energiju, privlačnost i šarm, doprinoseći većem samopouzdanju.
  8. Povezanost sa elementima prirode: Praksa stvara duboku povezanost sa elementima mora i okeana, omogućavajući jedinstvenu harmoniju sa prirodom.
  9. Razvoj magije zavođenja: Element Vode razvija u ženi magiju zavođenja, doprinoseći fluidnosti pokreta, nežnosti i lepoti kože.
  10. Unutrašnja i spoljašnja lepota: Sinergija Sunca i Vode stvara kako unutrašnju tako i spoljašnju lepotu, obdarujući snagu, razigranost i mudrost.

Ovi benefiti ističu kako "Ženska Magija Atlantide" može pomoći ženama da se povežu sa svojom dubokom suštinom, razviju svoje unutrašnje potencijale i žive ispunjeniji život u skladu sa svojom istinskom prirodom.

••••• 

Energija može da se primenjuje kako za sebe tako i za pomoć drugima.

Način pohađanja obuke: Online, individualno.
Preduslov: Nema.

Predavač: Dragana Stašević, Reiki Grand Master Učitelj.
Kotizacija: 90,00 eur (plaćanje u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan uplate).

Svaki polaznik će, uz obuku, dobiti elektronsku verziju priručnika i sertifikata. Stečene veštine i energije mogu se koristiti kako za ličnu primenu, tako i za pružanje pomoći drugima.