Izdvajamo

GROM I MUNJA

on on . Hits: 145

Kanal "GROM I MUNJA" predstavlja snažnu duhovno-energetsku silu, kreiranu da vas oslobodi od nevidljivih tereta i zaštiti vas od energetskih narušavanja. Ovaj kanal deluje kao Nebeski čistač, koristeći borbene frekvencije da prekine veze koje vas ograničavaju i tera entitete koji vas opterećuju. Poput munje koja seče nebo, ovaj kanal oslobađa od larvi, duhova i poltergeista, pretvarajući magične veze, veze sušenja i ljubavne čini u pepeo.

Ključne karakteristike kanala "GROM I MUNJA":

  1. Energetska transformacija: Energija kanala deluje poput udara groma, transformišući negativne veze i čini u nešto bezopasno, čime se oslobađa vaš duhovni prostor.

  2. Oslobađanje od straha i anksioznosti: Kanal efikasno eliminiše strahove, napade panike i anksioznost, pružajući vam osećaj unutrašnjeg mira i stabilnosti.

  3. Dekompresija auričnih slojeva: Ova moćna energija dekompresuje slojeve aure, pripremajući ih za čišćenje ključalim tušem od srebra, koji ispira sve što je nepoželjno i štetno.

  4. Brzo lečenje i čišćenje: Kanal deluje brzo, ne samo čisteći vašu energiju, već i podižući vaš ukupni energetski nivo i pružajući zaštitu.

  5. Energetska Zaštitna Mreža: Na eteričnom planu, energija ovog kanala vidljiva je kao zaštitna mreža sa plavim bljeskovima, poput pražnjenja električne energije, štiteći vas od svih oblika negativnih energetskih uticaja.

Kanal "GROM I MUNJA" je energija štit i oslobodilac, pružajući ne samo trenutno olakšanje, već i dugoročnu zaštitu i obnovu vaše duhovne i energetske snage. Idealno je rešenje za one koji traže snažnu energetsku zaštitu i obnovu u dinamičnom i izazovnom svetu.

Može se primenjivati kako za sebe tako i za druge, u živom kontaktu ili distanciono.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online.

Seminar izvodi: Dragana Stašević, Reiki Master Učitelj.

Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen: 70,00 eur

Napomena: Ovaj energetski sistem zamišljen je kao metoda nege koja može poboljšati sve preporuke koje vam lekar da.
Nije predviđen da se koristi umesto medicinske nege. Molim vas da budete mudri i da koristite pomoć medicinskih stručnjaka.