Izdvajamo

OGNJENA KAPSULA SIRIJUSA

on on . Hits: 167

Kanal "OGNJENA KAPSULA SIRIJUSA" predstavlja izuzetan energetski kanal sa lekovitim svojstvima i širokim spektrom primene, posebno prilagođen za iscelitelje. Ovaj kanal nudi jedinstvenu metodu lečenja koja se temelji na visokofrekventnoj energiji, usmerenoj na širenje svesti, otvaranje vidovitih sposobnosti i aktivaciju kanala lečenja kod praktičara.

Glavne karakteristike Kanala "OGNJENA KAPSULA SIRIJUSA":

  1. Saradnja sa Specijalistima Klinike Sirius: Rad na kanalu se odvija uz učešće specijalista Kristalne Klinike za isceljenje Sirius, što daje visoku efikasnost lečenja.

  2. Aktivacija isceliteljskih sposobnosti: Energija kanala doprinosi snažnom ispoljavanju isceliteljskih sposobnosti, aktivira čakre i čisti nagomilano iskustvo isceljenja iz prošlih života.

  3. Lečenje na Sirijusu: Terapije se sprovode u specijalnim kapsulama na Sirijusu, uz učešće Vodiča i Čuvara, i aktivaciju kanala komunikacije sa Višim Ja.

  4. Balansiranje sa Elementima Vatre i Zemlje: Kanal uspostavlja i balansira vezu sa Elementom Vatre i Zemlje, obezbeđujući pravilno uzemljenje kako za iscelitelja tako i za klijenta.

  5. Uklanjanje negativnih uticaja: Kanal efikasno uklanja negativne uticaje, uključujući napade magične i astralne prirode, i skenira da identifikuje „čipove“, vezice i druge destruktivne elemente.

  6. Podrška u lečenju raka: Posebno se ističe primena u lečenju pacijenata sa rakom, gde se nekrotične veze tretiraju pomoću Elementa Vatre.

Kanal "OGNJENA KAPSULA SIRIJUSA" nudi specifičan visokovibracioni pristup isceljenju, spajajući drevnu mudrost i savremenu energetsku tehnologiju, čineći ga idealnim alatom za iscelitelje koji žele da prošire svoje sposobnosti i pruže dubinsko lečenje svojim klijentima.

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online.

Seminar izvodi: Dragana Stašević, Reiki Master Učitelj.

Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen: 70,00 eur